(SIDE2): Den bahrainske 33-åringen som saksøker Michael Jackson for 50 millioner kroner vil kanskje ikke få møte sin tidligere venn ansikt til ansikt i rettssalen.

Jackson skal først ha sagt ja til at rettssaken kunne finne sted i Storbritannia, men nå hevder hans advokat at stjernen er for syk til å reise fra Los Angeles til London.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Vil ikke utdype
De ønsker heller at Jackson skal snakke via en TV-skjerm.

- Det vil ikke være klokt av ham å reise, med tanke på det som feiler ham, sier Jacksons advokat Robert Englehart ifølge Associated Press, skriver 730.no .

Advokaten mener det sier seg selv at han ikke ønsker å utdype diagnosen.

MICHAEL JACKSON AVKREFTER STOREBRORS BEKREFTELSE.

Sjeik Abdulla Bin Hamad Bin Isa Al-Khalifa, sønn av kongen av Bahrain, hevder Jackson har brutt en rekke avtaler som ble inngått i en periode amerikaneren oppholdt seg i kongedømmet. Dette innebærer blant annet en platekontrakt, en bokutgivelse og et skuespill.

Ikke første gang
- Dette er ikke første gang Mr. Jackson har benyttet en sykmelding, sier Al-Khalifas advokat Bankim Thanki tørt.

Juristen mener bevisene fra Jacksons leger ikke holder, og at sangerens tilstand «kan behandles med en bandasje», «hvis diagnosen er positiv». Thanki sier sjeiken føler seg bedratt av den legendariske artisten, en mann bahraineren skal ha sett på som en nær venn.

Torsdag skal dommer i saken, Nigel Sweeney, etter planen annonsere om han godtar Michael Jacksons ønske.

SE VIDEOEN «LEAVE ME ALONE».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!