(SIDE2:) Side2 skrev tidligere denne uken om en privat video fra 1997 der Michael Jackson og Omer Bhatti kjører vannskuter sammen, og hvor Omer flere ganger refererer til Michael Jackson som «dad», eller pappa.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

LES SAKEN HER:
- Kalte Michael for pappa

Møttes tilfeldig
Verdens sladrepresse har kastet seg over muligheten for at Jackson faktisk er Omers far, dette til tross for at de to møttes ved en tilfeldighet i Tunisia da gutten var 11 år gammel.

Men særlig britisk presse, og spesielt avisen The Sun, har nærmest konstatert at Omer er Michaels fjerde barn. Og det hjelper godt på rykteflommen at medlemmer av Jackson-familien hinter til at ryktene faktisk kan stemme.

Les: Omers siste hilsen til popkongen

Faren bekrefter
I et eksklusivt videointervju med NewsOne skal Michael Jacksons far Joe Jackson ha bekreftet at Omer er Michael Jacksons sønn.

- Jeg visste at Michael hadde en sønn til, sier Joe Jackson i intervjuet.

Les: - Bhatti er Jacksons kjærlighetsbarn

- Han ser ut som en Jackson, han oppfører seg som en Jackson og han danser som en Jackson, fortsetter han.

Kledt som Michael
Nå har også Michaels bror, Jermaine Jackson, spekulert om slektskapet. I et intervju med Larry King på CNN, sendt natt til lørdag norsk tid, sier Jermaine at Omer vil bli tatt godt vare på av Jackson-familien, uansett om han er Michaels sønn eller ikke.

- Jeg har sett bilder av Omer kledt som Michael med hatten og den røde skjorta. Men, hvis han ikke er sønnen skal vi fortsette å gi ham kjærlighet, sa Jermaine til Larry King i natt, ifølge VG Nett.

Privatsak
Verken Omer eller hans virkelige familie har ønsket å utdype eller avklare saken.

Omer Bhattis mor Pia og far Riz Bhatti nektet å kommentere saken overfor The Sun, annet enn ved å si at de hadde et nært forhold til Jackson og at artisten betydde mye for dem. I tiden da familien jobbet for Jackson, ble de fotografert med Jackson flere ganger.

- Dere får skrive hva dere vil, jeg vil ikke diskutere noe med dere, sa Riz Bhatti til The Sun.

- Mitt forhold til ham er en privatsak, slik jeg ser det, har Omer Bhatti tidligere uttalt til Side 2.

Les: - Vårt forhold er en privatsak