(SIDE2): Endelig fikk Michael Jacksons tre barn, Prince Michael (13), Paris (12) og Blanket (8) en etterlengtet pause. På Stillehavsøya Hawaii koste de tre barna seg med leking i sanden og i bølgene.

I dag er det nøyaktig ett år siden Michael Jackson ble funnet død i sitt hjem i Beverly Hills. Og, forståelig nok, har det siste året vært spesielt vanskelig for de tre etterlatte barna.

Se flere bilder fra ferien i bildekarusellen nederst i saken!

Holdt seg ved bassenget
Men i går så det ut til at de greide å legge sorgen bak seg for en liten stund, og spesielt de to guttene lekte energisk i stillhavsbølgene. Paris så derimot ut til å ha problemer med å koble helt av på ferieparadiset, og tilbrakte mesteparten av dagen ved bassenghotellet.

Hun fikk derimot etterhvert selskap av sine brødre, som også tilbragte noe tid ved det luksuriøse hotellet.

Med bestemor på tur
Det er Michael Jacksons mor, Katherine Jackson (80), som har den daglige omsorgen for barna. Både hun og en rekke andre personer var på Stillehavsøya sammen med Jackson-barna, som ikke ble latt ut av syne.

I et intervju tidligere i år uttalte bestemor Katherine at Jackson-barna ikke hadde noen venner, og at de fortsatt savnet faren sin enormt mye. Heldigvis skal de begynne på vanlig skole i september, og det er grunn til å tro at dette vil gjøre hverdagen mer innholdsrik.

Les hele saken:- Har ingen venner

Del denne artikkelen på Facebook

Monument avdukes
Lørdag markeres kongen av pops dødsfall. En minnemarkering i Jacksons hjemby Gary, i Indiana, er planlagt, og det er forventet at både Katherine og Jackson-barna nå er på vei hjem til Gary for å delta på ettårs-markeringen.

Ifølge den engelske avisen Daily Mail, skal Katherine avduke et monument av «Thriller»-stjernen utenfor huset der Jackson 5 startet sin sangkarriere for 50 år siden. En minnestund vil deretter følge, og hele den planlagte markeringen skal visstnok ende med låten «We Are the World».

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Valen skal synge under markeringen
Komikeren Kristian Valen, skal ifølge Se & Hør har blitt invitert av Michael Jacksons familie om å delta under minnermarkeringen. Blant annet skal Valen være vert og synge under arrangementet.

Les hele saken:Valen på Jackson-markering

Mistenkelig dødsfall
Mange har ment at det var mistenkeligheter rundt dødsfallet 25. juni 2009, og Michael Jacksons storesøster, LaToya, har tatt bladet fra munnen, og uttrykt hva hun mener omkring det mistenkelige ved brorens dødsfall.

- Han var verd så mye mer død enn levende, sier hun til GMTV, og avviser at det var snakk om et uhell.

Les hele saken her: - MJ var mer verd død

SE FLERE BILDER FRA JACKSON-BARNAS BADEFERIE HER:

3445