Gå til sidens hovedinnhold

- Michael Jackson innlagt på sykehus

Skal ha fått akutt infeksjon etter å ha operert nesen.

(SIDE2): Det er britiske The Sun som torsdag slår stort opp at Michael Jackson har fått en såkalt MRSA-infeksjon og er lagt inn på sykehus.

Ifølge Folkehelseinstituttet er dette gule stafylokokker som er blitt resistente mot de typer antibiotika som oftest brukes mot stafylokokkinfeksjoner. Ifølge Lommelegen er MRSA ofte en ufarlig bakterie som oftest forsvinner ved hjelp av kroppens eget immunsystem.

Hevelser i ansiktet
The Sun omtaler de gule stafylokokkene som en «superbug», og skriver at disse bakteriene kan utvikle seg og spise opp deler av ansiktshuden til den kjente superstjernen.

- Michael Jackson har en alvorlig stafylokokk-infeksjon som han da fikk operert nesen sin. Infeksjonen har spredt seg gjennom ansiktet til kroppen og får aggressiv intravenøs behandling på sykehuset, sier en kilde til avisen.

Ifølge The Sun skal Jackson ha blitt observert to ganger på en klinikk i løpet av den siste uken. Han skal ha dekket ansiktet sitt med solbriller og en operasjonsmaske.

På bilder som avisen har publisert kan man at huden i ansiktet hans er rød og kraftig irritert, og at han har en hevelse i venstre del av ansiktet.

Mange rykter
Det er få menn i verden som det har vært skrevet like mange rykter om som Michael Jackson. Han holder en svært lav profil i media, og derfor har de fleste av disse sakene aldri blitt benektet eller bekreftet.

For noen uker siden uttalte forfatteren Ian Halperin som skriver en Jackson-biografi, at popkongen led av en mulig dødelig lungesykdom. Da valgte Jacksons talsmann å gå ut og avkrefte det hele, han beskrev uttalelsen som «totalt fabrikert».

Flyttet hjem
Etter flere år i utlandet flyttet Jackson før jul hjem til USA. Sammen med barna bor han i en luksusvilla i Los Angeles verdt hele 268 millioner kroner.

Eiendommen inneholder hele syv soverom, tretten bad og hele tolv peiser.

I tillegg har den en egen kinosal, samt egen vinkjeller. Kongen av pop får dessuten gjestehus, svømmebasseng og en enorm hage med på kjøpet.

Bildene av hans nye hjem ser du til høyre.

Solgte Neverland
Tynget av gjeld ble Jackson nødt til å kvitte seg med eventyrranchen Neverland i fjor høst.Det 700 mål store eiendommen er oppkalt etter øya fra Peter Pan der barn aldri blir voksne, og har inneholdt blant annet karuseller, pariserhjul og flere dyr - samt en luksusbolig.

Jackson kjøpte eiendommen i 1988 men har selv ikke besøkt den siden anklagene om barnemisbruk, som skulle ha funnet sted på ranchen, i 2004. Han uttalte da at han aldri ville flytte tilbake, og har blant annet bodd i Saudi-Arabia og Las Vegas siden den gang.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?