Gå til sidens hovedinnhold

Ingen vil ha Michael som nabo

Det er ingen tvil, amerikanerne vil ikke bo ved siden av Michael Jackson. Les hva mer de mener om kjendisene her.

(SIDE2:) Leserne av nettsiden Parade.com har blitt bedt om å kåre sine favoritter blant en rekke kjendiser i ulike kategorier. 4751 personer deltok i undersøkelsen.

Bedre rykte
På spørsmål om hvilken kjendis som fortjener en pris for sitt forbedrede rykte, vinner Nicole Richie med 43 prosent av stemmene. Mel Gibson får 22 prosent og Tom Cruise får 21 prosent. Britney Spears (9%), Paris Hilton (3%) og Lindsay Lohan (2%) må tydeligvis fortsatt jobbe for ryktet sitt.

Den minst populære kjendisen på TV, er for tiden Idol-dommer Simon Cowell. Han får 42 prosent av stemmene. Han følges av Donald Trump med 37 prosent, Gordon Ramsay med 12 prosent og Spencer Pratt med 9 prosent.

Mamma og pappa
Lynne Spears har ikke overbevist amerikanerne om sin moderlighet. 35 prosent av deltakerne sier at hun er den kjendisen som minst fortjener en pris for «årets foreldre».

Datteren Jamie Lynn Spears kommer dårlig ut på spørsmålet om den mest sexy nye moren. Det er faktisk ikke en eneste deltaker som har stemt på henne, så med 0 prosent er hun definitivt taperen i denne kategorien. Vinneren er Halle Berry, som får 42 prosent av stemmene.

Lesernes favorittpappa er Will Smith (37%), mens David Beckham havner på sisteplass med 3 prosent av stemmene.

Søt romantikk
Det nygifte paret deltakerne har størst tro på, er George W. Bushs datter Jenna og hennes Harry Hager. Hele 80 prosent tror forholdet vil vare. Sisteplassen deles av Mariah Carey og Nick Cannon og Ashlee Simpson og Pete Wentz, som får 2 prosent av stemmene.

Hollywoods søteste par, er Will og Jada Smith (43), fulgt av Reese Witherspoon og Jake Gyllenhaal (30%).

Gøy med film
Hvis det hadde vært opp til deltakerne, ville vi snart få se en «Friends»-film. 36 prosent mener dette er den TV-serien som passer best for film. Komiserien blir fulgt av «Sopranos» (20%), «Seinfeld» (19), «Dallas» (16%) og «Six Feet Under» (9%)

Superhelter er populære, og Iron Man spilt av Robert Downey Jr. og Spider-Man spilt av Tobey Maguire er de folk liker best. Begge heltene får 35 prosent av stemmene.

Vegg i vegg med Oprah
Det kan kanskje virke som om kjendislivet er enkelt, men slik er det ikke. Tyra Banks kommer med 54 prosent øverst på listen over de mest hardtarbeidende kjendisene. Minst hardtarbeidende er blogger Perez Hilton (1%).

Drømmenaboen til amerikanerne, er Oprah Winfrey (44%), mens absolutt ingen - 0 prosent - ønsker å få Michael Jackson i nabohuset.

Vakkert par
Brangelina er et perfekt par, i hvert fall utseendemessig. Med 35 og 34 prosent stikker henholdsvis Angelina Jolie og Brad Pitt av med seieren om peneste kvinnelige og mannlige kjendis. Andre kjekke menn er Matthew McConaughey (28%), Jake Gyllenhaal (13%) og Will Smith (13%). Blant damene finner vi også Jennifer Aniston (24%), Beyonce (16%) og Heidi Klum (13%).

Blant dagens unge stjerner, er det flest som tror at Miley Cyrus (29%) - også kjent som Hannah Montana - vil lykkes videre i livet. Minst tro har deltakerne på bandet The Jonas Brothers (8%).

Les hele kåringen her.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?