Gå til sidens hovedinnhold

- Annerledes å være naken

Men Dansefeber-Michelle likte videoens sjokolade.

(SIDE2): I 2007 fikk Michelle Purvis tredjeplass i «Dansefeber» på TVNorge, og hun har tidligere vært med i «Melodi Grand Prix» og «Grease». Nå er den norsk-britiske 25-åringen ute med singelen «MP3» under navnet Madame Michelle.

- Det er en miks av pop og house-funk, sier Oslo-jenta til 730.no .

- Jeg elsket beaten første gang jeg hørte den og håper den blir oppfattet som «feel good»... like I do.

Innspillingen av hennes nye Frederic Esnault-regisserte musikkvideo ble som en deilig drøm.

- De som kjenner meg vet jo hvor gal jeg alltid har vært etter sjokolade, så det å få «bade» i en sjokoladefontene er ikke akkurat det verste jeg har gjort. Men å stå naken foran fem ukjente, men utrolig dyktige og morsomme, dansere mellom skiftene og bli malt i bronse var en... «annerledes» opplevelse, haha.

SE MICHELLE PURVIS' NYE VIDEO HER!

Hva er planene for 2011?
- I denne bransjen må man ta et steg av gangen for å bygge på sementen. Men nå kan et lite steg bli til en hel spagat. Det viktigste for meg er å ha fokus, og nå er det å spille ferdig alle de låtene som ligger i dvale, og blande alle elementene som jeg representerer og står for i en pakke.

- Dette resulterer i reiser mellom Norge og USA via samarbeid med kreative og ivrige sjeler, og planlegging av tidenes feteste dansevideo med et sinnssykt stort danseteam.

Bonus: Se klipp med Michelle fra «Dansefeber» her .

Kommentarer til denne saken