(SIDE2:) Denne våren er originalgjengen bak «Fast and Furious» tilbake, med både Michelle Rodriguez, Vin Diesel og Paul Walker bak rattene.

I morgen tirsdag, kan du se helt fersk trailer til den nye «Fast and Furious»-filmen her på Side2.

Michelle Rodriguez spiller igjen rollen som Letty, kvinnen Vin Diesel ikke har klart å glemme.

- Min egen sak hvem jeg liker
Det ble en tid ryktet at de var et par etter den første «Fast and Furious»-filmen. Men tross rykter om romanser med både menn og kvinner, og spesielt biseksuelle og halv norske Kristanna Loken, har Rodriguez gjort det klart at hvem hun liker er hennes egen sak.

Rodriguez har imidlertid ikke vært kjent for å gjemme sitt lys under en skjeppe.

I 2000 sa kvinnen, som gang på gang er utnevnt til en av verdens mest sexy damer, at hun hadde brutt forlovelsen med sin kjæreste fordi han ville hun skulle dekke seg mer til. Eks-forloveden var muslim.

Hun er blitt koblet til både menn og kvinner. Av førstnevnte er Olivier Martinez, Colin Farrell og VIn Diesel de mest kjente.

Rodriguez har også hatt trøbbel med loven. I 2003 ble hun dømt for åtte mindre lovbrudd, hvorav kjøring i påvirket tilstand var en av dem. Hun ble også dømt for å ha kjørt fra et ulykkessted etter å ha truffet en annen bil.

Trøbbel med loven
Men skuespilleren har hatt mest problemer med å holde prøvetiden fri for feilgrep. I 2007 ble hun til slutt dømt til 180 dagers fengsel, men hun slapp med 18 dager fordi fengselet hadde for mange innsatte.

Samtidig som privatlivet har vært turbulent, har Rodriguez likevel klart å holde karrieren imponerende flytende. I 2005 var hun i en lengre periode en av «LOST»s mest populære figurer og foruten «Fast & Furious» blir Michelle å se i James Camerons nye storfilm «Avatar». Innimellom har hun også beveget seg bort fra actionformatet og gjort den dominikanske «Trópico de Sangre» - om Mirabal-søstrene Dédé og Minerva som åpenlyst protesterte mot diktatoren Rafael Trujillo og som måtte bøte med livet for sitt engasjement.

Skapte en ny actionkvinne
Uansett hva slags kronglete forhold Rodriguez har hatt til loven i fortiden, er det klart at hun var en av frontfigurene når det gjaldt å introdusere en ny type actionkvinne på lerretet.

Rodriguez er sterk, intelligent, tøff, litt gal og veldig uavhengig i de fleste actionroller hun har spilt, og hun har ofte gjort stunt som ikke står tilbake for gutta.

- Folk ser på meg og tenker «tøff jente», sier Rodriguez om rollene hun får.

Men om noe, så er kanskje filmen om Mirabal-søstrene mer det Rodriguez selv kan tenke seg i fremtiden.

- Jeg ble skuespiller fordi jeg vil skrive og regissere, sier hun.

Det har den 31 år gamle skuespilleren fortsatt god tid til å få til.

SE FØRSTE TRAILEREN TIL FAST AND FURIOUS HER

HTML EMBED
video_embed(12306,1);