Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er helt knust

Tirsdag gjorde Michelle Williams ferdig filmopptakene til Lukas Moodyssons nye film i Sverige. Så kom dødsbudskapet om at Heath Ledger var død.

(SIDE2:) Michelle Williams og Heath Ledger traff hverander under innspillingen av «Brokeback Mountain». Og da Side2 traff Ledger i Berlin for en annen film i 2006, var han synlig stolt over at det nettopp var hun som fikk en Oscar-nominasjon for rollen som hans rollefigurs fortvilte kone.

HEATH LEDGER ER DØD: «Tragisk, brått og tilfeldig»

Utenfor rampelyset
Til Side2 fortalte Ledger at han levde et rolig liv i New York. Han og Williams flyttet fra hverandre et år etterpå, men delte ansvaret for den lille datteren på nå snart tre år, og var noen av de få kjendisene som valgte å slå seg ned i Brooklyn. De to var gode venner tross at forholdet var over.

Se video på TV 2 Sumo: Faren takker for støtten.(Artikkelen fortsetter under videovinduet).

208119

De siste tre ukene har Michelle Williams vært i Trollhättan i Sverige der hun spiller i Lukas Moodyssons første engelskspråklige film «Mammoth» mot Gael Garcia Bernal.

- Jeg er helt knust, sier hun i en kort kommentar via sin representant til TMZ.com.

Fremdeles i Sverige
Onsdag var den svenske delen av «Mammoth»-innspillingen over, og ifølge Aftonbladet hadde Williams uttrykt ønske om å reise hjem til New York så fort som mulig. Så kom beskjeden om at ekskjæresten var funnet død. Nå sitter hun og datteren på et hotell i Trollhättan, skriver avisen.

Der får hun støtte fra filmproduksjonen bak Moodyssons film.

- Vi vet ikke når hun er i stand til å reise, heter det.

Produsent Lars Jönsson sier til avisen at han ikke vet hva som skjer videre med opptakene til filmen eller om Williams klarer å fullføre rollen.

- Det eneste jeg tenker på nå er hvor forferdellig leit dette er for Michelle og datteren, sier han.

Etter planen skal filmen, som er tatt opp i Thailand, London og Sverige, filmes ferdig i New York i februar.

HEATH LEDGER FUNNET DØD

Se video her(artikkelen fortsetter under)

208114

Funnet død i sengen
Heath Ledger ble funnet død i sin egen seng av hushjelpen og hans massør tirsdag ettermiddag. Han ble funnet med flere reseptbelagte medisiner rundt seg.

Ledger selv bekreftet at han hadde vært gjennom en stressende tid til New York Times i november. Både rollen som Jokeren i den kommende Batman-filmen og rollen som en av de fem Bob Dylan-figurene i norgesaktuelle «I'm Not There» hadde tatt på.

- Jeg har kanskje sovet to timer hver natt de siste ukene, sa han. Politiet understreker onsdag at dødsfallet ser ut til å være «tilfeldig» og ikke bevisst.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene