Gå til sidens hovedinnhold

Gjett hvor denne kjolen er fra

Michelle Williams (31) valgte et økologisk antrekk alle kan skaffe.

(SIDE2): Den amerikanske filmstjernen stilte på den røde løperen under The Orange British Academy Film Awards i London i helgen.

Se bilder fra den røde løper nederst i saken!

Lot designkjolen henge
Kjolen hennes var fra den nye økologiske kolleksjonen til H&M - noe som betyr med andre ord at hun utklasset de andre stjernene sine designkjoler med en kjole fra den populære billigkjeden. Både Meryl Streep og Christina Hendricks i elegante svarte kjoler fra Vivienne Westwood.

Den vakre figurnære kjolen med gulltopp i økologisk bomull og svart skjørt i sateng var designet spesielt for Michelle til anledningen. Og materialene er nok litt mer eksklusive enn dem som blir å se i den økologiske kolleksjonen «H&M Conscious», men en kan fortsatt få tak i den. Topp og skjørt inspirert av Michelles rød løperkjole vil være tilgjengelige i løpet av våren.

- Det er første gang H&M har spesialdesignet et antrekk til skuespiller Michelle Williams som hun hadde på seg på BAFTA Awards i London. Toppen og skjørtet inspirert av Williams antrekk vil bli tilgjengelig i utvalgte H&M butikker og på nett i sammenheng med lanseringen av «The Exclusive Conscious Collection» laget i mer bærekraftige materialer som kommer den 12. april, sier presseansvarlig i H&M Norge, Vibeke Hollan, til Side2.

Spesiell veske
Kjolen var et vakkert syn, men det som vakte ekstra oppsikt var hennes lille clutchveske i form av en bok. En klar hyllest til Marilyn Monroes ektemann Arthur Miller. Stjernen var nominert i kategorien beste kvinnelige skuespiller for filmen «My Week with Marilyn», men måtte se seg slått av Meryl Streep.

Michelle er også nominert til Oscar for sin rolle som Marilyn.

4914

Kommentarer til denne saken