(SIDE2): Den amerikanske filmstjernen stilte på den røde løperen under The Orange British Academy Film Awards i London i helgen.

Se bilder fra den røde løper nederst i saken!

Lot designkjolen henge
Kjolen hennes var fra den nye økologiske kolleksjonen til H&M - noe som betyr med andre ord at hun utklasset de andre stjernene sine designkjoler med en kjole fra den populære billigkjeden. Både Meryl Streep og Christina Hendricks i elegante svarte kjoler fra Vivienne Westwood.

Den vakre figurnære kjolen med gulltopp i økologisk bomull og svart skjørt i sateng var designet spesielt for Michelle til anledningen. Og materialene er nok litt mer eksklusive enn dem som blir å se i den økologiske kolleksjonen «H&M Conscious», men en kan fortsatt få tak i den. Topp og skjørt inspirert av Michelles rød løperkjole vil være tilgjengelige i løpet av våren.

- Det er første gang H&M har spesialdesignet et antrekk til skuespiller Michelle Williams som hun hadde på seg på BAFTA Awards i London. Toppen og skjørtet inspirert av Williams antrekk vil bli tilgjengelig i utvalgte H&M butikker og på nett i sammenheng med lanseringen av «The Exclusive Conscious Collection» laget i mer bærekraftige materialer som kommer den 12. april, sier presseansvarlig i H&M Norge, Vibeke Hollan, til Side2.

Spesiell veske
Kjolen var et vakkert syn, men det som vakte ekstra oppsikt var hennes lille clutchveske i form av en bok. En klar hyllest til Marilyn Monroes ektemann Arthur Miller. Stjernen var nominert i kategorien beste kvinnelige skuespiller for filmen «My Week with Marilyn», men måtte se seg slått av Meryl Streep.

Michelle er også nominert til Oscar for sin rolle som Marilyn.

4914