Designeren L'Wren Scott ble mandag kveld funnet død i sitt hjem i New York. Hun har de siste årene vært kjæreste med Rolling Stones-frontmann Mick Jagger.

Sjokkskadet

Jagger selv er i Australia på turné med Rolling Stones. Han satt svært utsatt til da han fikk dødsbudskapet, og måtte håndtere fotografer på vei ut av restauranten han spiste på. Bildene, som er pubilsert i Daily Mail, viser en tydelig sjokkert Jagger.

Jagger har bekreftet at de to fremdeles var et par og sier via sin representant at han er helt knust over kjærestens død.

Rolling Stones besluttet i natt å avlyse konserten i Perth.

- Vi ber de som skulle på konserten å holde på billettene til det kommer nytt, sier turnémanageren.

Hadde økonomiske problemer

Også Mick Jaggers modelldatter Georgia May Jagger, som skulle gå et moteshow i Australia, har trukket seg på grunn av dødsfallet.

LES VÅRT INTERVJU:- Jeg hadde vondt i magen flere dager etterpå

L'Wren Scott ville ha fylt 50 neste måned. Hun startet som designer etter at hun avsluttet en suksessrik karriere som modell og stylist. Hun jobbet som stylist for mange kjente ansikter, og også med filmer og musikkvideoer.

Hun skal imidlertid ha hatt økonomiske problemer med firmaet, skriver The Daily Mail.

Under London Fashion Week nylig ble hun nødt til å avlyse av de årsakene. Samtidig sluttet hun å poste ting på sosiale medier.