Gå til sidens hovedinnhold

Tyson slo ned fotograf

- Handlet i selvforsvar sier bokseren, og slipper tiltale.

(SIDE2): Den tidligere bokseren Mike Tyson slipper tiltale etter anklager om vold.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Prøvde å ta bilde
Den 43-årige eks-bokseren ble i forrige måned arrestert og mistenkt for å ha slått en paparazzifotograf på en flybuss på flyplassen i Los Angeles. Paparazzien Tony Echevarria (50) påsto at han ble slått da han prøvde å ta et bilde av den kjente eks-bokseren.

Nå går Tyson imidlertid fri delstatsadvokaten i Los Angeles mener nemlig det er for lite bevis til at man kan rette en anklagelse mot Tyson.

Det er kjendisnettstedet Spalsh News som melder dette.

Måtte på sykehus
Echevarria, som også ble arrestert for mistanke om vold, påstår at Tyson slo ham en gang, slik at han gikk i bakken. Han sier også at han måtte til sykehus for å behandles for kutt i pannen.

Tyson på sin side, anklager Echevarria for å ha plaget ham, hans kone og deres datter Milan.

– Mike handlet i selvforsvar, som en far som beskytter sitt barn, skal bokserens talskvinne ha sagt.

Mistet datteren
Tyson og familien ble rammet av en tragedie da hans fire år gamle datter, Exodus, i fjor viklet seg inn i en snor fra en tredemølle i familiens hjem. Hun ble funnet livløs av sin syv år gamle storebror. Det ble forsøkt hjerte- og lungeredning på den vesle jenta, som så ble lagt i respirator – men hennes liv sto ikke til å redde.

I etterkant av den fatale ulykken, gjestet Tyson Oprah hvor han fortalte den populære talkshowverten at hans første reaksjon var «mye raseri» når han fikk fortalt hva som hadde skjedd.

– Erfaringen min fra rehabiliteringsklinikker gjorde at jeg tok ansvar. Hun måtte gravlegges og tas vare på, fortalte han til Oprah.

Les hele saken: Mike Tyson gråt på Oprah

Liv preget av bråk
Tyson ble i sin tid den yngste tungvektsbokseren noen gang da han vant tittelen som 20-åring. Privat har hans liv vært preget av vold i hjemmet, voldtekter og kokainmisbruk.

Bokseren ble i 1992 dømt for voldtekt, og sonet tre år i fengsel. I 1997 ble han diskvalifisert fra en tittelkamp da han bet av deler av Evander Holyfields høyre øre.

Eksbokseren har også et par andre anklagelser og soninger bak seg, så det er grunn til å tro at Tyson er glad for at de siste anklagelsene mot han ble droppet.

Kommentarer til denne saken