Gå til sidens hovedinnhold

- Mikkel er en juksepave

Mikkel Isak Eira får gjennomgå på Farmens diskusjonssider på ME. - Han er en juksepave, skriver de.

(SIDE2:) - Jeg er reinsame, så jeg kan en del forskjellige ting som de andre ikke visste om. Jeg finner på en del sprell underveis, sa Mikkel Isak Eira da Farmen startet opp på TV 2 i vår.

PROFILER:Møt Farmen-deltakerne her

Nå har seerne fått nok av sprellene til Mikkel og Jarl. På Farmens klubbside på ME går diskusjonen seg varm etter mandagens episode, der Mikkel og Jarl jukset til seg mat på bekostning av de andre deltakerne. Da de skulle trekke garn gjorde de strandhogg, og spiste seg stappmette på steikt fisk. Til de som ventet hjemme sa det at de kun fikk noen få makrell.

Tidligere har Jarl fått gjennomgå av de andre deltagerne for sitt kvinnesyn, men nå har det negative fokuset begynte å dreie over på reinsamen Mikkel.

- Nå håper jeg virkelig at de som forsvarer Mikkel tar til vettet. Han er jo bare falsk og utrolig egoistisk. Får bare håpe at den mannen blir kastet på hue og ræva ut fra Farmen så fort som mulig, skriver en bruker.

Happy_85 skriver følgende:

- Heia faktisk på Mikkel jeg. Men ikke nå lenger. Trudde han var en av de ærlige der inne. Skikkelig skuffet! At Jarl gjorde det var ikke sjokkerende nei. Men Mikkel er lur, han klarer hvertfall å lure alle der inne så kanskje en lur taktikk.

Les resten av diskusjonen her

SE MIKKEL STRIPPE HER

Her ser du Farmen på TV 2 Sumo:

Reklame

Nå: Stort ryddesalg i Nettavisens nettbutikk