Gå til sidens hovedinnhold

Hva skal de gjøre med Demi?

Mila Kunis og Ashton Kutcher har noen mørke skyer i horisonten.

Et av våre desiderte favorittpar er Mila Kunis og Ashton Kutcher. Det er så søtt at kjæresteparet fra "That 70s Show" endelig fant sammen!

I februar fikk Mila ring på fingeren, og som om ikke det var nok ble det i mars avslørt at de skal ha barn også. Og hele tiden har de ruslet rundt hånd og hånd, og virket så lykkelige og avslappet at vi har aaaaw'et og oooh'et uavbrutt.

Vi ser for oss at de har sittet sammen og puslet med bryllupsforberedelser og babyting, Ashton med et glass rødvin i hånden mens han skrur opp barneseng, Mila med en smoothie mens hun jobber med bordkort og bordplassering. Lav musikk surrer i bakgrunnen.

Ashton spør plutselig: "Hvor skal vi sette Demi?"

Ashton Kutcher og Demi Moore (selve opphavet til betegnelsen "cougar") var gift i seks år, og skilte seg i 2011. Ryktene gikk om at Ashton hadde vært ute og svingt seg, og Demi gikk rett i kjellerern (som på Hollywoodsk betyr rehab).

Men paret har klart å bevare et slags vennskap, og Ashton sies å ha mye kontakt med døtrene til Demi, som er selvskrevne gjester i bryllupet. Så som en slags hyggelig gest til Demi, vil Ashton gjerne invitere henne.

Men tilbake til lav musikk, rødvin og kos. dette er hva vi ser for oss skjedde videre:

Mila: WTF?!!!

Ashton. Come on. YOLO!

Mila: NEVER!

Flere amerikanske medier skrev at Mila nekter plent å ha Demi i bryllupet. Og vi kan vel egentlig ikke klandre henne? Det er da virkelig ingen selvfølge at ekser skal være tilstede i bryllup? Særlig ikke når de ser ut som Demi Moore?

Men nå ser det ut som problemet løser seg for Mila helt av seg selv. Perez Hilton skriver nemlig at Demi planlegger en høyst beleilig yoga-tur til India akkurat i det tidsommet Mila og Ashton gifter seg. Der skal hun sitte i lotusstilling og kikke utover Ganges, og tenke på alt annet enn at eksen gifter seg på nytt.

En kilde forteller Perez Hilton at Demi dog ikke er helt uberørt av det forestående bryllupet, og planlegger og legge igjen alt av tekniske dupeditter mens hun er på yoga retreat. På den måten håper hun å unngå å se et eneste bilde. Kankje hun kan se Striptease igjen, for å få noe annet å tenke på?

For en delig føljetong dette har blitt. Vi lover selvsagt å holde dere oppdatert, enten dere liker det eller ikke.

Kommentarer til denne saken