Gå til sidens hovedinnhold

Her får Mila sitt aller første kyss

Ser du av hvem?

(SIDE2): Mila Kunis (28) var en 14 år gammel ukysset jente da hun landet rollen som Jackie i «That 70s Show».

Og det var på filmsettet at hun fikk sitt aller første kyss - av kjekkasen Ashton Kutcher (34). Han spiller Kelso i serien, og Jackie og Kelso blir kjærester omfavnet av mye drama.

Sjokkert Ashton
Til ukebladet People innrømmer Mila at hun var veldig betatt av Ashton, og ikke trodde sine egne ører da hun forsto at de to skulle kysse.

- Jeg var den første hun kysset? Herregud, det ante jeg ikke! Jeg er så glad for at jeg ikke visste det, ellers hadde det blitt for stort press, har Ashton uttalt.

- Ashton var så søt. Han spøkte og ga meg søte komplimenter. Han fikk meg til å le, sier Mila om kyssescenen.

Selv om Mila skulle til å få sitt aller første kyss noen gang, så var det Ashton som var mest nervøs før leppene deres møttes. Hevder han selv i alle fall.

- Jeg var så nervøs. Hun var så kul, og det virket som hun hadde gjort det tusen ganger før. Jeg var den med sommerfugler i mage. Jeg mener, her er denne unge jenta og jeg må kysse henne. Jeg var et nervevrak, minnes Ashton ifølge ukebladet.

Dater?
Det er altså 14 år siden den gang, og nå kan det se ut til at de to dater på ordentlig. Mila og Ashton har blitt observert sammen en rekke ganger den siste tiden, men de vil ikke kommentere om det er noe mer på gang enn vennskap.

Mila ble singel i januar, da brøt hun og barndomskjæresten Macaulay Culkin. Ashton og Demi Moore ble separert i november i fjor.

Les også:

Kommentarer til denne saken