Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har en fantastisk ektemann

Mila Kunis er svært så fornøyd med ektemannen Ashton Kutcher.

(SIDE2): Mila Kunis (31), som ble mor for første gang i oktober i fjor, holder vanligvis kortene tett til brystet, men nå har hun åpnet litt opp om hvordan hverdaglivet er hjemme hos den lille familien.

Kunis har datteren Wyatt Isabelle med ektemannen Ashton Kutcher (37), og 31-åringen forteller at ektemannen er en fantastisk god far til deres ni måneder gamle datter.

Skifter alle bleiene

- Ektemannen min er en fantastisk pappa. Da barnet vårt ble født, og jeg ammet henne, sa han: «Slik knytter dere bånd, jeg vil skifte alle bleiene».

- Når vi er ute, så kan han jo skifte på henne på bordet om hun tisser, men om det er en nummer to vil vi ikke sjenere andre, så da går han inn på jentetoalettet for å fikse det, sier hun til Telegraph Magazine.

Dette er meget mulig første gang Kunis offentlig omtaler Kutcher som sin ektemann, og ikke forlovede. Det var i mars Kunis bekreftet at de to hadde giftet seg under talkshowet «The Late Show With James Corden».

Mila og Ashton ble sammen våren 2012, men de møttes lenge før det - da de begge to hadde hovedroller i serien «That 70's Show», som gikk fra 1998 til 2006.

Kutcher var tidligere gift med Demi Moore, mens Mila lenge var sammen med Macaulay Culkin.

Vil vise datteren «The 70's Show»

Kunis sa også at hun har lyst til se «That 70's Show» sammen med datteren når hun blir eldre.

- Det var slik vi møtte hverandre. Vi gikk til og med på vårt første ball sammen, i showet, sa hun.

Kommentarer til denne saken