Gå til sidens hovedinnhold

Mila vil være gravid alene

Skuespilleren vil ikke høre menn si «Vi er gravide».

HTML EMBED

(SIDE2): Mila Kunis er gravid, og Ashton Kutcher er den spente faren. Men det er altså Mila som er gravid. Bare hun.

- Du er ikke gravid

Denne uken var hun gjest hos Jimmy Kimmel, og talkshowverten fortalte at han og kona var gravide.

- Så dere skal begge ha barn? spør Kunis, og Kimmel bekrefter.

- Du og kona di er gravide? sier hun videre.

Deretter reiser hun seg og ser inn i kameraet:

- Hei, jeg er Mila Kunis. Med en viktig beskjed til alle vordende fedre: Slutt å si «Vi er gravide». Du er ikke gravid. Må du presse en person på størrelse med en vannmelon ut av et lite hull? Nei! Gråter du alene i bilen mens du hører på en dum Bette Midler-sang? Nei! Når du våkner og kaster opp, er det fordi du bringer frem et liv? Nei! Det er fordi du har drukket for mange tequillashots, sier hun.

Irriterende for hormonelle damer

Stuntet var riktignok godt planlagt og ikke så improvisert som det først kunne virke som. Men Kunis er ikke den eneste som har irritert seg over begrepet «Vi er gravide».

- Et vennepar av meg skulle ha barn for noen år siden. Mannen gikk stolt rundt og sa vi til alt, "vi er gravide.. " "vi savner å ta oss en fest .." osv. Helt til han en dag kom med "nei, vi har ikke opplevd stort ubehag i dette svangerskapet!". Det gikk ikke hjem hos damen, som slet med både kvalme og bekkenløsning , skriver en bruker på Kvinneguiden.

- Mannen min insisterer på at VI er gravide, uansett hvor teit jeg sier at det høres ut. Dette fordi hyperemesis, bekkenløsning mm gjør meg helt ubrukelig i ni mnd, som igjen legger veldig mye jobb på mannen (hus, handling, barn mm). I hans hode gjør dette at vi er gravide i mine svangerskap, ikke bare jeg... , skriver en bruker på Barn i magen.

- Jeg har nå alltid synes at det høres merksnodig ut:) Jeg er jo ikke alene om dette, men synes at f.eks. "Vi venter barn" er mye mer passende! Mannen min sier at siden dette går ut over han også(humørsvingningene og slik) så heter det "VI er gravide", skriver en annen hos Barn i magen.

Kommentarer til denne saken