Gå til sidens hovedinnhold

De mest sexy akkurat nå

Her er damene som får menn til å sikle på kino.

(SIDE2:) Tidligere i sommer skrev vi om kåringene av de tidenes hotteste menn og kvinner. Men selv om mange av de mest sexy gjennom tidene for lengst er borte, har vi fortsatt mange pene mennesker å se på. Premiere.com har kåret de mest sexy damene akkurat nå.

1. Mila Kunis
Hun ble kjent som den irriterende kjæresten til Ashton Kutcher i «That ’70s Show», men viste i «Forgetting Sarah Marshall» at hun også kan spille for voksne. For tiden jobber hun med en rekke prosjekter, og hun er altså den hotteste av alle Hollywood-damene nå.

2. Freida Pinto
Freida Pinto ble kjent over natta da hun spilte drømmedame i Oscar-vinneren «Slumdog Millionaire». Men dette er ikke det siste vi ser av den indiske skjønnheten. Hun jobber blant annet med en Woody Allen-film sammen med stjerner som Anthony Hopkins, Josh Brolin og Naomi Watts.

3. Moon Bloodgood
Med sitt etternavn burde hun kanskje spilt i vampyrfilmer, men Moon Bloodgood er mest kjent for rollen i «Terminator Salvation». Tidligere har hun blant annet spilt i den amerikanske versjonen av «Veiviseren», «Pathfinder».

4. Zoe Saldana
I sommer har publikum strømmet til kinoene for å se blant annet Zoe Saldana i «Star Trek». Senere i år blir hun aktuell i «Avatar», James Camerons første spillefilm siden «Titanic».

5. Kristen Stewart
Hun er bare 19 år gammel, men har allerede rukket å bli et moteikon og en populær skuespiller. Mest kjent er hun for rollen i «Twilight», og hun kan snart ses i oppfølgeren til vampyrfilmen.

6. Malin Akerman
Flere svenske skuespillere gjør det bra i Hollywood, og Malin Akerman er en av dem. Tidligere i år kunne du se henne i «Watchmen», og fredag er hun aktuell i «The Proposal».

7. Maggie Grace
Mange ble lei seg da Shannon døde i «Lost», men heldigvis for fansen dukket Maggie Grace opp igjen som et kidnappingsoffer i «Taken».

8. Megan Fox
Den siste tiden har Megan Fox blitt en av verdens mest omtalte kjendiser. Hun ble først kjent i TV-serien «Hope & Faith», men det var rollen i «Transformers» som gjorde henne til en stjerne.

9. Sienna Miller
På fredag kan du se Sienna Miller i en trang lærdrakt i «G.I. Joe: The Rise of Cobra». Miller er antakeligvis like kjent for stilen sin og sine kjente ekskjærester som filmene hun har spilt i.

10. Eva Mendes
Hennes to siste filmer, «The Spirit» og «The Women», har ikke blitt tatt godt imot av verken kritikere eller publikum. Men Eva Mendes er fortsatt en av Hollywoods hotteste damer.

Kommentarer til denne saken