Gå til sidens hovedinnhold

Kjendiser på første rad

Slik kler de seg på Paris Fashion Week.

(SIDE2): Moteinteresserte mennesker fra hele verden har samlet seg i Paris de siste dagene, hvor store motehus som Balenciaga, Christian Dior og Givenchy har vist fram sine høst/vinter- kolleksjoner.

De celebre gjestene inkluderer Mila Kunis, Jessica Alba, Olivia Palermo, Alicia Keys og Kristen Stewart.

Moteuken er ikke over, men vi oppsummerer antrekkene så langt.

Søt i pastell
Mila Kunis var ladylike i et antrekk bestående av en lysrosa blondekjole og en minimalistisk hvit kåpe. Med nudefargede sko var den elegante stilen komplett.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Hennes lange mørke hår var stylet i hennes signaturlook, glansfullt og pinnerett. Stjernen er Diors ansikt utad, og var i Paris for å bli fotografert for en ny moteserie for motehuset.

På Dior-visningen var også Natalia Vodioanova og fashionistaen Olivia Palermo. Supermodellen gikk for en enkel lilla omslagskjole, mens Palermo var trendy i print.

Jessica Alba, som har blitt mer og mer moteriktig etter at hun ble mor, valgte en asymmetrisk sort og hvit kjole for Lanvin-visningen.

Alba kom sammen med sin svigersøster Nikki, og tilførte antrekket glamour med en juvelbesatt halslinning og en matchende clutch.

Tvitret fra etterfest
På etterfesten møtte Alba designeren selv, og la ut et bilde av seg selv og sjefsdesigner Alber Elbaz , sammen med denne teksten:

- Dette er en av mine favorittmennesker. Jeg er så glad i ham. Alber Elbaz er «the one and only».

På Lanvin-visningen var også Tilda Swinton og Dita Von Teese. Tilda kom i en tonet kjole fra motehuset, mens Dita var klassisk og glamorøs i en fotsid mørkegrønn kjole.

Se antrekkene her:

4966

Kommentarer til denne saken