Gå til sidens hovedinnhold

Soldat fikk date via YouTube

Se videoen som førte til at Mila Kunis takket ja.

(SIDE2): En heldig marinesoldat i Afghanistan priser seg nok lykkelig akkurat nå.

Mila Kunis, kjent fra blant annet «Black Swan» og «That 70`s show», har nemlig takket ja til hans invitasjon om å bli med på marineball i Greenville i North Carolina 18. november, melder ABC News.

Utradisjonell invitasjon
Sersjant Scott Moore er utstasjoner i Afghanistan, og nylig la han ut et klipp hvor han ba den vakre skuespilleren om å være hans date på ballet.

- Hei Mila. Dette er sersjant Moore, men du kan bare kalle meg Scott. Jeg vil gjerne invitere deg med til Marinesoldatenes Ball sammen med undertegnede. Du kan vel overveie det, og så kommer tilbake til meg? Adjø, sier Moore i den rundt 20 sekunders lange videoen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kunis svarte først ja til invitasjonen etter press fra ingen ringere enn Justin Timberlake. De to stjernene ble intervjuet sammen på TV-stasjonen Fox, da Justin - som hun spiller mot i filmen «Friends With Benefits», gjorde henne oppmerksom på soldatens ønske.

På dette tidspuktet hadde ikke Mila sett videoen fra soldaten.

For Justin
- Har du sett klippet? Har du hørt om det? Du må gjøre dette for landet ditt, sa Justin til Mila.

- Jeg skal arbeide med saken. Dette skal skje, sa Timberlake. Og dermed ga Kunis etter.

- Jeg gjør det. Jeg gjør det før deg, sa hun til Justin.

Under videoen ligger det nå kommentarer fra en rekke mennesker som gratulerer Moore - og som kanskje er de misunnelige for at de ikke kom på den samme ideen selv.

Dette er videoen som skaffet sersjant Moore en date:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken