Gå til sidens hovedinnhold

Fem smellvakre gamere

Megan Fox banker deg i «Mortal Kombat» og Mila Kunis er rå i «Doom». Sjekk listen med superhotte spillere.

(Spillmagasinet): Det er helg. Det er på tide å slappe av, løsne på snippen og se på bilder av ekstremt pene jenter. Jenter som, i likhet med deg og meg, liker å spille.

Mila Kunis

Vi starter med Mila Kunis. Hun er mest kjent fra TV-suksessen «That 70's Show», men både hun og kjæresten Macaulay Culkin er hardcore spillere og eier både Wii, PS3 og spiller «World of Warcraft» jevnlig. Mila spiller også i filmversjonen av «Max Payne» og har stemmen til Tanya i «Saints Row». For mer informasjon om Kunis, les Das Gamers omfattende intervju og sjekk også ut disse bildene.

Jessica Chobot

Jessica Chobot er mindre kjent for folk flest, men vi gamere har vanskelig for å glemme bildet hvor hun slikker sensuelt på en PSP. Ja, du husker henne nå, ikke sant? Chobot har heller ingen problemer med å si hva hun mener. Og hun mener mye om spill. Bare ta en titt på «IGN Weekly» eller «The Daily Habit».

Chobot scorer for øvrig 72 poeng i den omfattende databasen til AskMen.

HTML EMBED

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere har spilt i en rekke filmer, men er kanskje først og fremst kjent som Claire Bennet i TV-serien «Heroes». Spillere vil kanskje dra kjensel på stemmen fra rollespillene «Kingdom Hearts I og II», hvor hun er stemmen til figuren Kairi. Om hun er en ivrig gamer? Selvsagt, hvem er ikke det ...

Olivia Munn

Ja da, vi har nevnt at Olivia Munn er søt tidligere, men hun er kul at vi finner plass til henne på denne lista også.

For gamere er hun kanskje mest kjent som programleder for G4s gaming- og teknoprogram «Attack of the Show!».

Bildene av Munn kledt ut som Chun Li i «Street Fighter» har nok de fleste gamere fått med seg ...

Slik så det ut da «Attack of the Show!» fulgte Olivia Munns fotoseanse for omslagsbildet til magasinet Complex, hvor hun skriver en fast spalte.

HTML EMBED

Megan Fox

(Se bildekarusellen med Megan i bunn av artikkelen)

Den sexy skuespilleren er mest kjent for den kvinnelige hovedrollen i «Transformer»-filmene, men som folk flest har Fox også en hobby: TV-spill.

Til nettsiden What They Play innrømmer Fox at hun har hatt gleden av spill siden hun fikk «Aladdin» til Super Nintendo som niåring. Men det er det blodige slåssespillet «Mortal Kombat» Fox mener du hun er grimt god i.

– Jeg har alt av «Mortal Kombat» under huden, og jeg jukser ikke. Det spillet fungerer bare bra med hvordan hjernen min er satt sammen, og jeg er bare skikkelig god, sier hun til nettsiden.

Fox påstår at hun klarer de fleste av «Fatality»- trekkene også. Et «Fatality»-trekk består en til tider ganske omfattende tastekombinasjon som kan utføres når du får beskjed om å «finish him off» i slutten av en kamp. Klarer du det er resultatet svært blodig og brutalt.

Fox foretrekker slåssespill, men har også en god del andre spill. Hun digger «Guitar Hero» (hvem gjør ikke det?) og har også anskaffet seg «Wii Fit». Fox er imidlertid ikke enig i at det er et jentespill.

– Hva som er et jentespill og ikke kommer an på hva slags jente du er. Jeg tror årsaken til at flere jenter spiller nå er at foreldre kjøper mer spillkonsoller til døtrene sine. Og gir dem tilgang til spill. Kanskje det ikke var slik for noen år tilbake, sier hun til nettsiden.

2183

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.

Kommentarer til denne saken