Gå til sidens hovedinnhold

Som en ekte eventyrprinsesse

Mila Kunis strålte på rød løper.

(SIDE2): 15. mars har Disneys nye store satsning «Oz the Great and Powerful» premiere på kinoer over hele landet. I filmens hovedroller finner vi; James Franco, Michelle Williams, Rachel Weisz og Mila Kunis.

Mila tilbake på rød løper
Filmen hadde premieren i Hollywood onsdag kveld, og flere av filmens stjerner var der for å promotere den.

Mila Kunis var tilbake på den røde løperen med et smell - det er en stund siden hun har solt seg i rampelyset på den røde matta, og hun så ut som en ekte eventyrprinsesse i tyllkreasjonen fra fra Dolce & Gabbana. Hun stylet kjolen med høyhælte sko uten tå med en søt sløyfedetalj og store lilla øredobber.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Michelle Williams holdt seg til sin signaturiske klassiske og ladylike stil i en kortermet kjole med glitrende blomsterdetaljer. Men kjolen hadde en lårhøy splitt på siden, noe som gjorde kjolen noe mer vågal.

Britiske Rachel Weisz gikk en helt annen vei enn de to andre med en knallfarget, ettersittende kjole med en utskjæring ved brystet. Kjolen klenget seg til kroppen hennes og omfavnet hver en kurve.

De tre kvinnelige hovedrolleinnehaverne valgte med andre ord svært forskjellige stiler, og det blir spennende å se hva de tre tropper opp i neste gang.

Eventyrland og eventyrkostymer
I Disneys «Oz The Great and Powerful», regissert av Sam Raimi, finner vi historien bak L. Frank Baum's populære trollmannkarakter. Oscar Diggs (James Franco), en magiker med tvilsomme etiske holdninger, blir på merkelig vis kastet ut fra støvete Kansas og til det levende landet Oz. Han tror at han har vunnet jackpot og ser frem imot berømmelse og rikdom. Inntil han møter de tre heksene, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) and Glinda (Michelle Williams).

De er ikke overbevist om at han er den store trollmannen som alle venter på. Ufrivillig blir han involvert i landet Oz sine episke problemer. Oscar må finne ut hvem som er de gode og hvem som er de onde, før det er for sent. Ved bruk av illusjoner, oppfinnsomhet og trolldom forvandles Oscar - ikke bare til den store trollmannen, men også til et bedre menneske.

Se trailer her:

HTML EMBED

Kostymedesignerne Gary Jones og Michael Kutsche har designet og skapt nesten 2000 kostymer for filmen, og stilen har allerede funnet veien til i dagens motebilde.

Inspirert av filmens hekser og fantastiske farger kan man gå våren i møte og skape sin egen stil.

I filmen ses en rekke forskjellige stiler, Evanoras millitær- og art deco-inspirerte stil møter Theodoras viktorianske antrekk, og Glinda er både tekkelig og prinsesseaktig.

Under kan du se hvordan man kan «stjele stilen»:

Kommentarer til denne saken