Gå til sidens hovedinnhold

Hvilken svane er best?

Mila gjør som Natalie, og fronter Dior. Se de vakre bildene.

(SIDE2): Natalie Portmans kampanje for Miss Dior Cherie parfymen ble en stor suksess.

Nå er det Natalies «Black Swan»-kollega, Mila Kunis (28), som gjelder for motehuset.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Kunis følger nå i fotsporene til noen av de største modellene og skuespillerene i verden, blant annet Marion Cotillard, Charlize Theron og Jude Law.

- Vakkert
Å få en kampanje for Dior er det ulimate tegnet på at du har gått fra å være en B-skuespiller til en filmstjerne, skriver Stylelist.

På bildene poserer Kunis i et sorte antrekk, og på hånden har hun selvfølgelig en Miss Dior veske.

- Jeg har alltid syntes at det Dior gjør er veldig sofistikert, feminint og vakkert. For å være helt ærlig, så har jeg fortsatt mye å lære om mote. I dagliglivet, så bruker jeg ikke så mye feminine klær, men op den røde løperen elsker jeg å føle meg feminin, sier Mila til WWD, og beskriver seg selv som en «jeans og t-skjorte»-jente.

Den vakre «Friends With Benefits»-stjernen var en av fjorårets mest suksessfulle forsidejenter, altså var hun en av dem som dro inn flest penger for de magasinenen hun frontet.

Med disse bildene for Dior, er det godt mulig at hun utfører den samme magien for håndveskene deres.

Mest sannsynlig kommer vi nå til å få se henne i flere vakre Dior-kjoler på den røde løperen, og vi gleder oss.

Går til Hollywood
Delphine Arnault, som er visedirektør for Christian Dior, sier at Mila Kunis er en veldig talentfull skuespiller som innehar de kvalitetene de så etter - en moderne kvinne.

Når det kommer til hvorfor de ofte bruker Hollywood-stjerner i kampanjene sine, sa hun dette:

- Christian Dior designet mange kostymer for filmer, og hadde personlig et godt forhold til skuespillere som arlene Dietrich, Rita Hayworth, Ava Gardner, Sophia Loren, Marilyn Monroe, Liz Taylor og Grace Kelly, sier Arnault.

Skandale
Natalie Portmans kampanje for Dior ble lansert i begynnelsen av 2011, men etter Galliano-skandalen - da han ble arrestert for å ha kommet med antisemittiske uttalelser, droppet jødiske Portman Dior.

- I lyset av denne videoen, og som et individ som er stolt av å være jødisk, så vil jeg ikke assosierers med mer Galliano på noen som helst måte, sa hun.

Hun skulle blant annet ha brukt en Dior-kjole på Oscar utdelingen, men valgte i siste liten en lilla kjole fra Rodarte.

Imidlertid, da Dior valgte å sparke sin sjefsdesigner omgående, bare en uke før moteuken i Paris, så følte Portman at hun igjen kunne fronte merket med god samvittighet.

Her en en sniktitt på bildene:
(Hele kampanjen lanseres 29. januar)

4816

Kommentarer til denne saken