Miley Cyrus er i gang med sin verdensturné som har fått navnet «Bangerz». Første stopp var Vancouver i Canada, og Miley ga publikum det de ville ha. En salig blanding av bisarre kostymer á la Lady Gaga samt antrekk og positurer som overlot lite til fantasien.

2013 ble et kanonår for 21-åringen som fikk en rekke monsterhits og kilometervis med spalteplass for sin oppførsel, både foran og bak kulissene. Hun gikk fra å være en yndig Disney-pike til et sexsymbol. «Twerking» ble plutselig en del av rampelys-pressens vokabular etter at hun gnikket rumpa mot Robin Thicke under MTVs videogalla. Oppmerksomheten kuliminerte med musikkvideoen til «WreckingBall» som også har blitt hyppig parodiert.

Side2 likte spesielt denne parodien.

Les også:Miley Cyrus toppløs - igjen..

Ut ifra bildene fra konserten i Vancouver å dømme, tyder alt på at Miley har planer om å fortsette der hun sluttet. Mange av poseringene (med et stort «Parental advisory»-skilt i bakgrunnen), må kunne kalles pornografiske og det karakteristiske tunge-smilet var på plass hele veien.

I løpet av kvelden rakk hun både å svømme i dollarsedler, sveve på en oppblåsbar pølse, simulere oralsex med en Bill Clinton-lookalike og danse med en kortvokst kvinne iført Britney Spears-maske og kostymet hun hadde på seg i «Opps I did it again»-musikkvideoen.

Hun benyttet også anledningen til å vise selvironi ved å gjøre narr av sine egne sørstats-røtter da hun tok på seg noen grusomme «hillbilly-tenner».

28. mai kommer hun til Norge og Telenor Arena. Billettsalget har allerede startet.

Bildene nedenfor viser hva vi har i vente.