Gå til sidens hovedinnhold

- Hennes dristigste video noensinne

Miley Cyrus er ikke mye uskyldig lenger.

(SIDE2): Skuespiller og artist Miley Cyrus (20) har den siste tiden sluppet små deler av sin nyeste musikkvideo «We Can`t Stop», og på onsdag lanserte hun videoen i sin helhet.

Men ingenting kunne ha forberedt fansen på den vågale videoen. Dette er hennes dristigste video noensinne, skriver Daily Mail.

Ikke redd for å vise seg frem
20-åringen overlater lite til fantasien der hun poserer i en liten hvit topp og hvite, trange tights. Om ikke klærne var vågale nok, så er dansingen også det man kan kalle relativt sensuell.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Videoen startet med at den tidligere barnestjernen barskt grer sitt korte platinablonde hår, og setter en diamantdekorert «grill» i munnen.

Det tar ikke lang tid før hun ligger på gulvet og i sengen og vrir seg til musikken. Senere hopper hun i bassenget iført bikini, og skifter til en kort t-skjorte, undertøy og bukseseler. I en annen scene har hun på seg en gjennomsiktig neglisjé.

Dette er den første singelen fra Mileys fjerde album, og oppmerksomhet rundt låten har hun skaffet seg i massevis.

Se musikkvideoen her:

HTML EMBED

Videoen ble filmet i mai, og da singelen ble sluppet 3. juni var det 214.000 som kjøpte den iløpet av den første uka.

Verste rollemodell
Den tidligere Hanna Montana-skuespilleren ble nylig kåret til den dårligste rollemodellen for unge i en spørreundersøkelse, hvor også Lindsay Lohan og Amanda Bynes var nominert.

Undersøkelsen ble utført i USA, og er et resultat av svar fra 2400 foreldre. Hennes «seksualiserte fremtoning» var blant det som ble nevnt.

Cyrus begynte sin karriere på Disney-kanalens «Hanna Montana», som først ble vist i 2006.

Hun later nå til å være desperat etter å få fjernet stempelet som Disney-stjerne, og har det siste året gått for en mer rocka og sexy stil.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken