Gå til sidens hovedinnhold

Kate Winslet: - Noen bør stoppe Miley Cyrus

Filmstjernen er bekymret for hvordan Miley Cyrus og andre barnestjerner påvirker den yngre generasjonen.

(SIDE2:) I desember fikk Miley Cyrus nok en gang stor oppmerksomhet på grunn av en ny musikkvideo. I høst var det videoen til låta «Wrecking Ball» som skapte store overskrifter i mediene, mens denne gangen var det sangen «Adore You» med klipp hvor det ser ut som Miley simulerer at hun onanerer som fikk folk til å reagere.

Må være komfortabel med seg selv

Tidligere er det kjent at Sinéad O'Connor for noen måneder tilbake skrev et åpent brev til Cyrus der hun sa at hun syntes artisten burde bytte ut folkene hun hadde rundt seg. Miley selv svarte ganske frekt på Twitter, noe som fikk O'Connor til å skrive et nytt kjeftende innlegg.

Denne gangen er det skuespiller Kate Winslet som undrer seg over hvordan den tidligere Hannah Montana-stjernen kan holde på som hun gjør.

- Du hører grusomme historier som får deg til å tenke «Hvem er det som ser etter og passer på disse menneskene og hvorfor virker det som de har mistet all kontroll?» sier stjernen i et intervju med Psychologies magazine.

- Ta for eksempel Miley Cyrus. Er det noen som spør og sier til jenta at hun bør stoppe opp litt og heller tenke over hvem hun er og hva hun egentlig vil?, spør Winslet.

Skuespillerinnen mener hun selv har vært heldig som har sluppet unna den intense medieoppmerksomheten når hun var tenåring og forklarer at hun alltid har vært komfortabel med seg selv.

- Når folk spør hva slags ønsker jeg har for barna mine er svaret mitt at jeg vil de skal være glad for å være den de er, sier Winslet.

Skremmende utvikling

Filmstjernen er bekymret for hva slags påvirkning og konsekvenser det kan få for den yngre generasjonen når de vokser opp med blant annet kontroversielle musikkvideoer, sosiale medier og Internett.

- Vi lever i en verden hvor vi må være bevisst på dette. Det er skremmende at de unge blir fôra med denne type underholdning. Normale vennskap er ikke normale vennskap lenger, man skal skape relasjoner med mennesker de aldri har møtt.

Samtidig uttrykker trebarnsmoren også at det er synd på de unge stjernene som opplever en rakettkarriere i musikk-, TV- eller filmbransjen.

- Jeg tror det er ekstra tøft for unge artister, skuespillere og popstjerner å være i det kaoset og oppstyret som de må leve med. Det må være et mareritt. De kan ikke gjøre noe uten at det alltid er noen andre der, sier Winslet.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken