(SIDE2): Akkurat som flere hadde tippet er Miley Cyrus kåret til årets verst kledte kjendis av Time. Ikke nok med det, hun er også kåret til en av årets best kledte.

Hun er den eneste kjendisene som ble plassert på begge lister.

Miley Cyrus har virkelig gått for 90-talls stilen i år, med korte magetopper, traktorboots, tights, «grills» og nagler.

Hun har klippet håret kort, og farget det platinablondt.

Rocka og avkledt

20-åringen har åpenbart bestemt seg for at 2013 skulle være året hvor hun ikke lenger skulle bli sett på som en «Disney»-jente, og har mer eller mindre tilbrakt 2013 uten klær.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det er ingen tvil om at Cyrus har en kropp som tåler det meste, men hun har likevel skapt store overskrifter med sine til tider underlige klesvalg.

Det er det famøse EMA-antrekket bestående av en beige undertøy som sendte henne til topps for årets verst kledte liste. Like under finner vi Kim Kardashian og den merkelige kjolen med gjensydde ermer som hun brukte under Met-gallaen.

Uheldig puppeglipp

Anne Hathaway tok tredjeplassen med en lysrosa kjole fra Prada som ikke kledte henne særlig godt, og stjernens brystvorter var godt synlige under den ærverdige Oscar-utdelingen.

Bare noen uker etter dukket hun derimot opp i en elegant, smaragdgrønn kjole fra Marc Jacobs, og havnet dermed også på årets liste over de beste kledte kjendisene.

Den kjendisen som tok førsteplassen på best kledt-listen var Jennifer Larwrence og den vakre Dior-kjolen hun brukte da hun mottok sin første Oscar tidligere i år.

Her er årets best kledte:
1. Jennifer Lawrence i Dior
2. Kate Middleton i Emilia Wickstead
3. Rihanna i Azzedina Alaïa
4. Jane Fonda i Atelier Versace
5. Kate Hudson i Alexander McQueen
6. Miley Cyrus i Marc Jacobs
Se hele listen her.

Her er årets verst kledte:
1. Miley Cyrus i nudefarget lateksbikini
2. Kim Kardashian i Givenchy
3. Anne Hathaway i Prada
4. Z LaLa i sølv
5. Justin Bieber i gassmaske
6. Florence Welch i Miu Miu
Se hele listen her.