Gå til sidens hovedinnhold

Miley Cyrus og daten hennes stjal rampelyset

Ble hedret under galla i New York.

(SIDE2): Miley Cyrus (22) ledet an kjendisene under amfAR Inspiration-gallaen i New York.

Cyrus ble hedret under gallaen

22-åringens date heter Tyler Ford, og Miley intrudoserte ham på Twitter tidligere denne uken som homofil og «kjønnsløs». Cyrus er en forkjemper for homofile og transseksuelle, og fikk en pris under amfAR, som har dedikert sin støtte til HIV-forskning.

- Dette sier Tyler om sin identitet, erfaringer og håp: «Hele mitt liv har jeg blitt fortalt at det bare finnes to kjønn. Jeg trodde jeg måtte passe inn i en for liten boks, og det tok mange år før jeg klarte å sette ord på min kjønnsidentitet, og å kunne være den jeg er, skrev Cyrus på Twitter.

Ariana Granda, som har vokst opp med Tyler, skrev på Instagram at hun er stolt av dem begge

- Dette er en vakker dag. Lykke til med den vakre talen din, skrev hun til Cyrus.

Sangerinnen ønsker tydeligvis å bruke suksessen sin til å hjelpe andre. Gjennom sin egen organisasjon The Happy Hippie Foundation ønsker å hjelpe både hjemløse, og homofil og transseksuell ungdom.

Biseksuell

Cyrus er selv biseksuell, og dette fortalte hun til moren sin som 14-åring.

- Jeg husker at jeg fortalte henne at jeg beundrer kvinner på en annen måte. Hun spurte meg hva jeg mente med det, og jeg sa «jeg elsker dem, som jeg elsker gutter», sier Cyrus til Paper Magazine.

- Det var vanskelig for henne å forstå. Hun ville ikke at noen skulle dømme meg, eller at jeg skulle havne i helvete. Men hun tror mer på meg enn hun tror på noen gud. Så jeg ba henne om å bare akseptere meg. Og det har hun gjort.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken