Gå til sidens hovedinnhold

Miley drar det enda lenger

Og nå vil hun legge ut enda flere bilder av seg selv.

(SIDE2): Miley har for lengst kastet av seg sitt yndige Disney-image hun fikk som Hannah Montana, men hun lar seg ikke stoppe av den grunn.

Kan det vises hud, tunge og positurer, og tas bilde av, så deler hun gladelig med fansen og alle andre som vil se.

Sist ut er Miley med accessoirer av typen utkledt apekatt på ryggen, mens hun twerker på gulvet.

LES OGSÅ: Miley sjokkerer igjen

Frøken Cyrus har delt bildene på Twitter, og forteller i samme slengen at skal få seg en tumblr-konto, og der dele enda flere bilder av samme type.

«Jeg ska lage en tumblr. bare for å dele flere slike bilder» tvitret 20-åringen, med hashtagene #vegas og #twerkinwithadayummonkeyonmyback. Sånn tilfelle man lurte på om hun bare hadde inntatt en sexypose på gulvet eller faktisk gjorde dansen.

På andre bilder koser hun med apekatten, hvis navn er Don, og danser med en maskotfigur. Vi venter spent på hva Mileys neste bilde er - og om hun eventuelt har planer om å poste flere sexy bilder sammen med produsent/venn/mer enn venn Mike Mike Will Made It

LES MER: Miley viser enda mer

Ryktene om at de to er mer enn bare profesjonelle i sin omgang har gått en stund, og bildene av de to som fotograf og Miley-venn Terry Richardson tok - som viser Mike i pimp-positur og Miley i undertøyet, har ikke lagt en demper på ryktene.

Cyrus ble som kjent singel og kastet forlovelsesringen for kort tid siden. Hun og skuespiller Liam Hemsworth gjorde det slutt etter å ha vært forlovet siden mai i fjor, og sammen siden de spilte i filmen The Last Song sammen i 2010.

Naken på Rolling Stone-forside

Det er ikke bare innen sosiale medier vi får se mer av Miley. Nylig ble det også kjent at Cyrus skal fronte Rolling Stone om et par måneder.

På forsidebildet poserer hun naken, med tunga ut - selvfølgelig.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken