Gå til sidens hovedinnhold

Minnestund for Tommy

I kveld blir det arrangert minnestund for 17 år gamle Tommy Andreassen som omkom i bilbrannen i Åsane.

(iBergen.no) Tirsdag kveld ble identiteten til den omkomne kjent. Det var den 17 år gamle Tommy Andreassen fra Åsane som omkom i den tragiske bilbrannen i Hjortlandsveien natt til mandag.

Minnestund i kveld
I kveld klokken 20.00 blir det arrangert minnestund for Andreassen på ulykkesstedet.

- Det er ventet masse folk fra både buekorpsmiljøet, idrettsmiljøet og andre venner. Politiet vil også være på minnestunden, sier regionsjef ved Arna og Åsane politistasjon, Magnus Stub-Nilsen til iBergen.no.

Politiet oppfordrer de som vil være med på minnestunden om ikke å parkere langs veien eller kjøre helt inn til ulykkesstedet.

Hadde høy fart
Politiet betrakter dødsulykken som en ren trafikkulykke og venter nå på rapporten fra ulykkeskommisjonen til Statens vegvesen.

- Vi ser på det som en tragisk trafikkulykke. Han har kjørt relativt fort og hadde ikke den kunnskapen som en må ha for å håndtere et kjøretøy. Bilen skar ut av veien, traff en stabbestein og skjøv denne flere meter fremover før bilen gikk utfor. Bilen tok deretter fyr, sier Stub-Nilsen.

Politiet var rakst ute på meldingen som først lød om gressbrann. Da de kom frem fant de en overtent bil som det satt en person inni.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka