Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg ble deprimert

Mira Craig trodde alle hatet henne, men en fremmed fikk henne til å endre innstilling.

(SIDE2): Livet smiler til artisten Mira Craig for tiden.

Med baby, kjæreste og nye plate har hun mye å glede seg over, men det er ikke altfor lenge siden Mira hadde det tungt. Svært tungt.

Bare for to år siden, etter MGP fiaskoen der Mira røk ut og hun havnet med negativt fortegn på de fleste avisforsider raste ting litt sammen for den vakre brunetten og hun låste seg inn i leiligheten sin på St. Hanshaugen.

- Jeg ble redd for mennesker, trodde alle hata meg. Etter hvert turte jeg ikke å gå ut døra. Vennene mine ringte, men jeg ville bare sitte hjemme. Jeg ble deprimert. Men vet du hva... I sånne situasjoner er det alltid noen «engler» som drar deg videre, sier Mira til Magasinet.

- Se de positive tingene
Et tilfeldig møte med en fremmed, beruset jente på en kiosk i nærheten av hvor hun bor snudde imidlertid opp ned på den tunge tilværelsen. Jena, som Mira aldri har sett verken før eller siden, kom bort til henne og sa «Du vil bare bli sett. Du føler deg misforstått.» - to setninger Mira hadde et sterkt behov for å høre.

- Når man skal komme seg ut av en depresjon, gjelder det å se de positive tingene. Det var ikke «bare bare», men i verden er det sånn at for alle kjipe ting som skjer, så skjer det like mange bra ting. Man må bare huske på det, sier Mira til avisen.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken