Gå til sidens hovedinnhold

- For mye sexfokus i USA

Sangeren har flyttet hjem til Norge, etter en lang, bra periode i Atlanta. Men noen menn tenkte for mye koffert.

Egentlig var planen til Mira Craig å bo i Atlanta i et halvt år, for å spille inn musikk til sitt neste album og møte folk fra den amerikanske musikkbransjen. Men det produktive avbrekket ble på 8 måneder, inkludert pendling til Norge og Beograd for å hjelpe Maria Haukaas Storeng med Grand Prix-låten «Hold On Be Strong», som de fleste har fått med seg at Craig har skrevet.

Mira sier til 730.no at hun er meget fornøyd med det lange oppholdet, blant annet fordi hun fikk jobbe med produsentene til stjerneduoen Outkast, samtidig som hun fikk bekreftet hvor knallhard og kynisk bransjen er i USA.

- Jeg koste meg virkelig i Atlanta, og låtene jeg har spilt inn med (produsentene) Organized Noize er perfekte for mitt tredje album, forteller den sexy Oslo-jenta.

- Mange personer jeg møtte kommer jeg definitivt til å holde kontakten med, men det kan være krevende å bli tatt seriøst som kvinnelig artist når det er så utrolig mange desperate jenter der borte som forsøker å få kontrakt. Mange er nesten villige til å gjøre hva som helst, og det virket som noen av musikksjefene forventer seg helt andre ting enn kun business.

Les mer om Mira i USA og hva hun nå gjør i Norge.

Den nye singelen til Maria Haukaas Storeng, «Mine All Mine», som er fra albumet «Hold On Be Strong», gjestes av Mira.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken