Gå til sidens hovedinnhold

Mira: - Vask munnen din!

Mira Craig føler seg sunn og frisk, ikke lubben.

(SIDE2): I mandagens utgave av Radioresepsjonen på NRK P3 harselerer programlederne med Mira Craig. Trioen Bjarte Tjøstheim og brødrene Tore og Steinar Sagen diskuterer sangerens vekt, og sistnevnte mener hun er «på grensen til lubben».

Saken er levert av730.no

- Nå skal du være veldig forsiktig med det du sier, Steinar, advarer Bjarte. - For hun kan godt høre på nå.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Utrolig lættis
Men det gjorde hun ikke. Mira befinner seg for tiden i Los Angeles, hvor hun gjør ferdig videoen til sin nye singel sammen med kjendisregissør Reinert «Ray Kay» Olsen. Da 730.no forteller henne om P3-sendingen, bryter hun ut i høy latter og forteller at Steinar Sagen snart kommer til å forandre mening.

- Haha, utrolig lættis, ler Mira. - Jeg er sunn og frisk. Bare vent til han ser den nye musikkvideoen min, så kan han gå å vaske munnen sin med såpe.

Tidligere har hun fortalt at hun aldri veier seg, og at hun er veldig komfortabel med sitt utseende.

NORGES MEST SEXY: TONE DAMLI AABERGE SLO MIRA.

«Sexy-lubben»
I det luftige humorprogrammet, som midt på dagen har en stor andel av Norges radiolyttere, konkluderer Steinar med at Mira fortsatt er «sexy-lubben» og minner om at trioen ofte har fantasert om Oslo-piken.

- Vi har jo innrømmet for et par år siden her i «Radioresepsjonen» at vi alle har onanert til Mira Craig, at vi har tenkt på henne mens vi har onanert. Jeg spår at Mira kunne lagt på seg 15 kilo til, men da hadde jeg sluttet å onanere til henne, konkluderer Sagen.

Nå også rapper
Det er videoen til 26-åringens nye låt «I'm The One», som i disse dager klippes i USA. Alle scenene ble skutt av den LA-baserte Rogaland-mannen i Oslo rett før jul, med flere dansere. Ray Kay har tidligere blant annet gjort to videoer for Beyonce Knowles. Singelen har Mira laget med den norske hip-hop-veteranen Tommy Tee, og på slutten av låten går Mira fra sang til rapping.

Mira sier blant annet: - To all you business men just tryin' to fuck, you can now feel stupid while you watch me blow up.

Hennes tredje plate, som følger opp «Tribal Dreams» fra 2007, kommer i salg til våren.

Video:MIRA CRAIG INTRODUSERER «MIKROSKJØRT» FOR PER HEIMLY.

Saken er levert av730.no

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken