(SIDE2): Til tross for at hennes forrige plate, «Tribal Dreams», kom ut i fjor, og selv om hun fikk mye oppmerksomhet med låten hun skrev for Maria Haukaas Storeng, føles det som Mira Craig har hatt en pause.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Men mye har tydeligvis skjedd i kulissene, ettersom hun nå begynner lanseringen av sitt kommende album, «I Am The One», skriver 730.no.

Åpnet med ny låt
Da hun spilte sammen med sin amerikanske venn Pharrell Williams og hans gruppe N.E.R.D på Sentrum Scene torsdag kveld, åpnet hun med premieren på tittelsporet, som hun har produsert sammen med sin nye partner Tommy Tee.

Hun beskriver sangen som en kjærlighetslåt, men i tydelig Mira-stil, noe hun beviste på scenen i fancy kostymer som hun har laget for seg selv og sine dansere. (Skjørtenes lengde skjulte ikke mye.)

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Ray Kay på plass
Stjerneregissøren Reinert Olsen alias Ray Kay var tilstede i salen for å bli inspirert. Mira har nemlig flydd ham over til Oslo for å skyte videoen til «I Am The One» i neste uke,

Mira fremførte også andre spor fra platen, som skal ut senere i vinter. Blant annet en lynrask låt hun laget med OutKasts produsenter i Atlanta i sommer.

SE BILDER FRA MIRA CRAIGS FESTKVELD.