(SIDE2): Snoop Dogg sparer ikke på superlativene når han beskriver Mira Craig overfor VG. Avisen traff den albumaktuelle rapstjernen i Los Angeles, og hans veldig smale, røykfylte øyne åpnet seg ikke før de spurte hva han synes om den sexy Oslo-jenta.

- Jeg har enorm tro på Mira. Hun er smart, har god forretningssans, lager sine egne klær, regisserer videoer og skriver og produserer sine egne låter, sier rapperen til avisen.

Sangeren er for tiden basert i Atlanta, for å blant annet spille inn sitt tredje album, og Snoop traff henne da han gjestet byen i forrige måned.

Bildeserie: SE MIRA FEIRE SEG SELV.

Han legger til at mange menn i USA ikke liker sterke, uavhengige kvinner, slik at det kan bli vanskelig for Mira å bli tatt inn i bransjevarmen, men at han støtter henne. Snoop sier også til VG at det eneste han husker fra sitt forrige norgesbesøk, er at Mira spilte på hans etterfest.

- Hun er faen meg superkul. Hun er like god som Beyoncé.

Mira ble kjent med Snoop på Quart i 2005, og ble med ham i studio i London. Samme året gjestet hun Snoops «Welcome To Tha Chuuch». I fjor besøkte hun Justin Timberlakes stjerneprodusent Timbaland i USA, og ble med på hans suksessalbum «Shock Value» sammen med 50 Cent.

Les også: MÅTTE BETALE FOR MIRA-ONANERING.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!