Gå til sidens hovedinnhold

Grønne tips fra naturell stjerne

Mischa Bartons skarpsindige miljøtiltak.

(SIDE2): Climate Star, som bekjemper global oppvarming via sosiale aktiviteter, har ikke rekruttert Mischa Barton kun grunnet hennes pene Hollywood-fjes. Den usjenerte skuespilleren har snedige, oppfinnsomme ideer som sparer miljøet, og organisasjonen mener hennes opplyste innstillingen kan informere og inspirere en hel generasjon, skriver 730.no.

Mischa Bartons veiledning, ifølge Climate Star:

- De tre hverdagstipsene jeg liker for å holde seg grønn er: Konservere vannet i huset. Ikke la springen stå på uten noen grunn - spesielt når du pusser tennene eller dusjer eller noe slikt. For å ikke sløse med vannet.

- Det andre er når man går i butikken i disse dager, de fleste butikker har poser du kan få som kan brukes flere ganger, og ta dem med tilbake så lenge man husker dem - som er mitt eneste problem. Jeg syns det er en fantastisk ting å gjøre. Det sparer papir og plastikk og er mye, mye, mye bedre for miljøet.

- Den tredje tingen jeg syns alle skal forsøke å gjøre litt mer, er å sykle og gå, fordi det er ikke bare bra for deg, du kommer deg ut, men det er veldig bra for miljøet, spesielt steder som L.A. hvor alle kjører. Jeg har venner som kjører hybrider og biodieselbiler, men du vet de kommer seg ikke ut på gåturer.

Arrestert
Den britiske 22-åringen, som hadde rollen som Marissa Cooper i serien «The O.C.», fikk mange oppslag da hun i fjor ble arrestert og dømt for fyllekjøring. Senere i år er miljøforkjemperen aktuell i filmen «Don't Fade Away» med rapperen Ja Rule.

Nylig vant Mischa prisen for årets beste nakenscene for sin toppløse innsats i «Closing The Ring» ute i naturen med kanadiske Stephen Amell.

Video: SE MISCHAS PRISBELØNTE NAKENSCENE.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken