Gå til sidens hovedinnhold

Miss avskiltet for fyllebilder

Miss Nevada blir ikke gjeninnsatt etter at rystende bilder av missen lekket ut på nettet.

(SIDE2:) Miss Nevada, Katie Rees, fikk sparken etter at bilder av henne med bare bryster og blottet rumpe lakk ut på nettet. Bildene av henne i munn-mot-munn-aksjon med andre jenter var heller ikke formildende.

I ettertid gikk hun offentlig ut i media og beklaget bildene og oppførselen i et håp om å få en ny sjanse.

- Jeg beklager at dette har skjedd. Mange av oss innser ikke hvordan våre handlinger, til og med en eneste natt med dårlig dømmekraft, kan påvirke resten av vårt liv, sa Katie i en presseuttalelse lille julaften.

Miss USA, Tara Conner, fikk en ny sjanse etter at hun beklaget sine heftige utskeielser på fester. Hun ble benådet av Donald Trump, som eier Miss Universe-organisasjonen, og ble sendt på rehabiliteringssenter.

Miss Nevada var derimot ikke så heldig. I følge ABC News skal hennes ønske om å få tilbake tittelen blitt nedstemt av Miss Universe Organisation.

- Vi har gått nøye igjennom saken og Rees’ ønske om å få tittelen tilbake. Med tanke på handlingenes alvorlighetsgrad, ser vi ingen annen utvei enn å utelukke gjeninnsettelse av Katie Rees, sa Paula M. Shugart, administrerende direktør i Miss Universe Organisation.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene