Gå til sidens hovedinnhold

Truseløs på avis- forsidene

Miss Colombia viste seg frem både her og der. Til slutt fikk arrangørene nok.

(SIDE2): Miss Colombia har fått kjeft av arrangørene av missekonkurransen for å gå truseløs når hun representerer landet sitt, melder news.com.au.

Avbildet truseløs
Catalina Robayo (22) skal ved flere anledninger ha gått uten truse og med svært korte skjørt og kjoler, noe som også har fått de andre missene til å reagere.

- Colombia måtte få tilsnakk og beskjed om at hun må gå med truse, ettersom oppførselen hennes var totalt upassende, sier en kilde til FOXNews.

- Folk har blitt ganske opprørt over det, det har vært bilder og medieopptredener der man har sett alt.

På avisforsiden
Presidenten i Miss Universe Organisasjonen (MUO), Paula Shugart, sier hun ble sjokkert da hun hørte om trusemangelen.

- Det var flere jenter til stede i svært korte skjørt, noe som var litt bekymringsfullt i seg selv, men da jeg så de truseløse bildene på forsiden av en av lokalavisene, ble jeg veldig, veldig opprørt, sier hun.

- Våre folk har snakket med alle jentene om å kle seg korrekt, og en av våre PR-folk snakket med Robayo, som sa hun gikk med truse på. Men det skapte ganske mye oppstyr her noen dager.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Minimalistiske bikinibukser
Deltakerne i Miss Universe er for tiden samlet i Brasil, hvor universets vakreste kvinne skal bli kåret 12. september.

89 unge og vakre kvinner deltar i den 60. kåringen, der de skal konkurrere i intervjudelen, i aftenkjole og i bikini - sistnevnte skapte tumulter tidligere i uken, da det viste seg at den lokale designeren hadde tenkt litt vel mye i brasilianske baner, og levert en heller lite tekkelig underdel.

Det førte til at fotoshooten av bikinidelen måtte utsettes, og skapte underlivstrøbbel for MUO-presidenten:

- De var definitivt mye mindre enn vi er vant til eller de fleste av deltakerne er vant til, sa Shugart da.

Pluss hvis hun er smart
I fjor ble det furore i misseverdenen, da jentene ble avbildet ikledt nettingstrømper, blondeundertøy og knehøye støvletter, med sotede øyne og i utfordrende stillinger. Årets fotograf, Fadil Berisha, sier årets bilder balanserer mellom det sexy og pripne, og at jentene selv bestemmer hvor mye de vil vise av naken hud.

- Dette er Miss Universe, verdens vakreste kvinner er her, så vi trenger en jente som ser ut som en modell. Er hun smart så er det bra, men til syvende og sist er det et vakkert ansikt folk ønsker å se.

Konseptet og rettighetene til Miss Univers eies av eiendomsmogulen Donald Trump. I motsetning til våre skandinaviske naboland, deltar ikke Norge i årets Miss Universe.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken