Gå til sidens hovedinnhold

Miss gikk på trynet

Det er alltid noen som faller - i år ble det Miss USA som fikk et ublidt møte med gulvet.

(SIDE2): De er strålende vakre alle sammen og kjempet i helgen om å bli universets aller vakreste. Det ble Miss Venezuela, Dayana Mendoza (22), som stakk av gårde med kronen og tittel denne gangen.

Les mer her: Miss Universe ble kidnappet

Ramlet
Men det er ikke bare bare å holde seg på beina. Hvert eneste år er det minst en av jentene som faller på den skinnende gulvet under direktesendingen.

I år ble det Miss USA, Crystle Stewart (26), som ramlet da hun kom ut i aftenkjole og skyhøye stiletter. Men med et påklistert smil klarte hun å holde maska ganske bra og reiste seg raskt opp igjen.

Se klippet under!

10.plass
Det er andre gangen en amerianske miss faller - under fjorårets finale gikk Rachel Smith også på trynet. Tryning til tross, årets amerikanske skjønnhet fra Texas kom på en tiende plass i skjønnhetskonkurransen som fant sted i Vietnam. Det er 57.gangen den blir arrangert og bak roret sitter blant andre Donald Trump.

Storfavoritt
Norske Mariann Birkeland (22) var blant favorittene før konkurransens finale i helgen, men hun kom ikke blant de ti finalistene i natt. Til seher.no forteller stavangerjenta at hun er godt fornøyd med egen innsats, men skuffet over at hun ikke nådde opp blant de ti.

Les også: Er det miss Tone?

HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken