Gå til sidens hovedinnhold

Hun er USAs vakreste

- Går det virkelig an å vinne i turkis gallakjole? utbrøt årets vinner...

(SIDE2): Miss North Carolina, Kristen Dalton (22), var ikke overrasket over at nettopp hun ble kåret til Miss USA, skriver nyhetsbyrået AP.

- Det føles helt naturlig. Jeg har jobbet så hardt for dette og det har vært en drøm hele livet, og nå har den endelig gått i oppfyllelse. Men hvem hadde vel trodd at det går an å vinne i en turkis kjole? sier Kristen etter at hun ble kronet.

Men kjolen hennes skal ha utmerket seg nettopp på grunn av fargen - den sto ut i forhold til de andre deltakernes for det meste hvite gallakjoler.

Se bilder fra konkurransen nederst i saken!

50 stater
Samtlige av de amerikanske statene er selvsagt representert i missekåringen som gikk av stabelen i Las Vegas. De femten beste ble plukket ut og måtte gå på scenen Iført bikinier signert Jessica Simpson, i tillegg må også deltakerne svare på spørsmål og selvsagt vise sine spesielt utvalgte gallaantrekk.

Kristen går videre til Miss Universe som arrangeres på Bahamas i august. Der møter hun blant andre norske Frøken Norge, Sara Skjoldnes fra Skien, som gikk av med seieren tidligere i år.

Les mer her:- Lang erfaring med fine damer

Kontrovers
Det går ikke et år uten noen form for kontrovers i missesirkuset. Denne gangen var den andreplassholder fra California, Carrie Prejean, som svarte politisk ukorrekt på spørsmålet fra jurymedlem og kjendisblogger Perez Hilton om ekteskap mellom samme kjønn.

- Vi lever i et land der du kan velge hvem du vil gifte deg med. Men jeg mener at i mitt land og i min familie burde menn og kvinner gifte seg. Ikke for å være stygge mot noen, men det er min mening og slik jeg ble oppdratt, svarte hun.

Svaret skapte sterke reaksjoner hos både publikum og bak scenen etterpå - noen buet, mens andre viste at de var enige med Miss California.

En av mennene blant publikum mente at det var helt utrolig at Prejean kunne få en andreplass etter en slik uttalelse.

- 95 prosent av folket i publikum er ikke enig i det hun sier. Jeg mener, se på publikum og fortell meg hvor mange homofile menn det er her i dag, sa han.

(Se bildeserie nederst)

1866

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken