Gå til sidens hovedinnhold

- Dette var veldig uventet!

Cathrine Sjøvold Gulliksen fikk sjokk da hun ble kåret til Norges «Miss Model of the World». Se bildene fra showet her!

(BIIPMAG): 6. mars var det duket for den norske kåringen av «Miss Model of the World» og «Miss Tourism Queen Int.». Moteshowet var fylt med lettkledte jenter og vakre gallakjoler.

Alt på plass
Finalen, der finalistene i «Miss Model of the World» og «Miss Tourism Queen Int.» deltok, var spekket med høy glamourfaktor og kule danserytmer.

Se bildekarusell nederst i artikkelen!

Kåring på Sirkus
Kåringen ble arrangert på en av Oslos største nattklubber, Sirkus, og gjestene fikk både se finalistene i bikini og aftenkjole. Etter jentenes opptreden var det dommerne Per Heimly, Peter Hadward og Karine Hemstad som skulle kåre vinnerne.

Hot sceneshow

Før publikum fikk vite resultatet av kåringen og hvem som vant konkurransen, var det dansegruppen «Soulstar» som sto for et hett sceneshow. Jentene i denne dansegruppen hadde virkelig peiling på hvordan man skal riste rumpa og danse hip hop til sanger som Britneys «Womanizer».

Les også:
Danser med Mira og Madcon

Kom til semifinalen
Kimhye Iversen startet Oslo Streetdance Studio i 2006 og sammen med de andre danserne i «Soulstar» opptrer hun på flere store arrangementer. I fjor deltok gruppen i TV-showet «Norske Talenter», der de kom helt til semifinalen.

Frisørlærling
Så var det tid for den spennende kåringen av årets vinner: Jenta som skal representere Norge i konkurransen «Miss Model of the World» ble 22 år gamle Cathrine Sjøvold Gulliksen. For tiden jobber hun som frisørlærling og i tillegg har hun gjort flere modelloppdrag:

- Dette var veldig moro! Men det var veldig uventet for det var en del andre gode kandidater, forteller en overrasket Cathrine til biipMag.

Vinnerkjolen var laget av den svenske designeren Alicja Eklöw.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her!

1693

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken