(SIDE2): Budsjettkjeden Lindex har inngått et samarbeid med det italienske luksusmerket Missoni.

Kolleksjonen slippes først i høst, nærmere bestemt 25. september.

- Design til alle
Kolleksjonen består av 70 plagg for både dame og barn. Kolleksjonen slippes i samtlige Lindex-butikker rundt om i landet, samt på nett.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Prisen ligger nært Lindex`s «vanlige priser».I tillegg til klær, lanseres også undertøy og tilbehør. 10 prosent av salget vil gå til kampen mot brystkreft og årets Rosa Sløyfe-aksjon.

- Samarbeidet med Lindex har gitt oss en unik mulighet til å bringe rimelig design til alle kvinner, og samtidig til å gi noe tilbake, gjennom en verdensomspennende oppmerksomhet på brystkreft. Vi er imponert av Lindex’ lange engasjement for brystkreftforskning, som selskapet har støttet i mange år. Missoni har lagt merke til dette, og mener at dette er en ideell anledning for å støtte denne saken, som er så viktig for kvinner, sier Angela Missoni i en pressemelding.

- Det humanitære aspektet fikk oss med på dette prosjektet. Jeg mener at alle individer og organisasjoner fortjener anerkjennelse for engasjementet og innsatsen de legger i kampen mot brystkreft, fortsetter hun.

Se intervju her:

HTML EMBED

Motehus med ikonstatus
Det italienske motehuset Missoni er lokalisert i Varese i Italia, og er verdensberømt for sin unike design og sine fargerike mønstre, og har fått ikonstatus verden rundt nettopp på grunn av sitt karakteristiske Missoni-mønster. Selskapet, som ble etablert i 1953, har vært ledet av generasjoner av kvinner fra Missoni-familien. Selskapet ble grunnlagt av Ottavip og Rissota Missoni.

Missonis kolleksjon for Lindex skal være gjenkjennbart som et Missoni-produkt.

- Målet vårt med samarbeidet med Missoni, var å gi kundene våre tilgang på et av verdens viktigste merker. Missoni er beundret, ikke bare for sin unike og vakre design med karakteristiske mønstre, men også for den feminine elegansen som Missoni alltid lykkes i å levere, forteller Lea Rytz Goldman, Director Design & Purchase hos Lindex.

Om du ønsker mer kjennskap til merket, kan du se Missonis høstkolleksjon her:

HTML EMBED