Gå til sidens hovedinnhold

Moa fra start mot Sør-Afrika

Som forventet starter Mohammed Abdellaoue på topp for Norge i ettermiddag. Henning Hauger har blitt syk og starter ikke.

Landslagssjef Egil ”Drillo” Olsen har opplevd flere skadeforfall inn mot privatlandskampen mot Sør-Afrika lørdag ettermiddag.

Etter bortimot 11 timer på fly og tre timer på buss, ankom landslaget spillerhotellet fredag. Kanskje ikke en perfekt oppladning til 90 minutter fotball, men Drillo er optimistisk.

- Jeg håper vi skal prestere bra slik at det blir en fin opptakt til Finland-kampen. Da skal vi klare å stille tilnærmet toppetlag, sa han til VG Nett på fredag.

Kampstart i Rustenburg er kl. 14.00 norsk tid og kampen vises direkte på TV2 Sport eller tv2sporten.no.

Et sammensatt Vålerenga-lag spiller forkamp på samme stadion, som er den første VM-arenaen som innvies i forkant av neste års VM i Sør-Afrika.

Norges lag: Jon Knudsen – Tom Høgli, Tore Reginiussen, Brede Hangeland, John Arne Riise – Daniel Braathen, Bjørn Helge Riise, Christian Grindheim, Morten Gamst Pedersen, Erik Huseklepp – Mohammed Abdellaoue

Benken: Håkon Opdal, Jon Inge Høiland, Trond Erik Bertelsen, Jan Gunnar Solli

PS: Henning Hauger har blitt syk i løpet av natten og starter ikke kampen som planlagt. Erik Huseklepp kommer inn på laget som venstre kantspiller. Christian Grindheim flyttes til den sentrale midtbaneposisjonen og Morten Gamst Pedersen flyttes inn som indreløper. Det betyr at Norge starter kampen med fire innbyttere, tre utespillere.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar