Gå til sidens hovedinnhold

Moa og Bojan nådde ikke opp

Moa og Bojan Zajic var begge nominert til hver sin pris under Fotballgallaen 2008, men nådde ikke opp i den tøffe konkurransen. Men for Moa var nominasjonen en seier i seg selv i hans første Tippeligasesong.

Hele fotball-Norge feiret sine egne i Drammens Teater i Drammen onsdag kveld. Alle klubbene i både Tippeligaen og Toppserien var tilstede for å feire sine egne.

På veien til treningsleiren i Sarpsborg stoppet en rekke av Vålerenga-spillerne i Drammen for å delta på Fotballgallaen 2008. Klubben var nominert til to priser.

Nannskog vant
Mohammed Abdellaoue var nominert til årets angrepsspiller i konkurranse med Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarson fra Stabæk. Denne prisen stakk Daniel Nannskog av med.

-Nei, jeg er ikke skuffet over at jeg ikke vant selv i dag. Det var utrolig morsomt og stort bare å være nominert. Dessuten er det stort å få ta del i prisen til Ronny. Han har hatt en stor karriere med mange opplevelser, og prisen var utrolig fortjent, sier Moa.

Bojan Zajics mål mot Stabæk hjemme på Ullevaal var et av fem utvalgte mål som var nominert til årets mål. Denne prisen har hele Norge hatt mulighet til å stemme fram gjennom TV2. Denne prisen gikk til Strømsgodsets Fredrik Nordkvele og hans mål mot Aalesund i årets Tippeliga.

Kniksen-vinnerne
Kniksens hederspris: Ronny Johnsen
Årets Kniksen: John Carew

Årets spiller: Alanzinho
Årets mål: Fredrik Nordkvelle
Årets keeper: Eddie Gustafsson
Årets forsvarer: Morten Morisbak Skjønsberg
Årets midtbanespiller: Alanzinho
Årets spiss: Daniel Nannskog
Årets dommer: Espen Berntsen

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken