G502i er en mobil i klassisk design, men under panseret finner du mye ny teknologi i form av super-3G – eller HSPDA om du vil.

- Telefonens teknologi og støtte for turbo-3G gjør den velegnet for høyhastighets web-bruk og nedlasting, sier Anniken Amdam, markedssjef i Sony Ericsson i Norge i en pressemelding.

Fokus på nett
G502i leveres med siste versjon av Google Maps for mobile enheter. Dermed kan du se høyoppløselige satellittkart med oversikt over hoteller, restauranter og andre fasiliteter i området du befinner deg i, rett i mobilen. Du kan også legge inn startsted og destinasjon, og få fortløpende retningsbeskrivelse. Mobilen har ikke innebygd GPS, men det finnes som ekstrautstyr.

G502i er også rettet mot folk som vil ha e-post på mobilen, men som kanskje ikke trenger de mest avanserte smarttelefonene. Mobilen har en egen oppsettassistent for å hjelpe deg å sette opp e-postsynkronisering, og den støtter også Exchange Activesync.

Naturlig nok fokuserer Sony Ericsson på internett med denne modellen, og for enkel tilgang til nyheter fra favorittsidene dine, kan du bruke RSS-modusen som gir deg tilgang til disse med ett klikk på skjermen. I tillegg har telefonen en egen forhåndsinnstilt værvarslingsfunksjon.

Hyggelig pris
G502i kommer i sort og brun utførelse, og havner i butikkene i løpet av andre kvartal. Prisen vil ifølge Sony Ericsson ligge et sted mellom 1.000 og 1.500 kroner uten abonnement.

Denne saken er hentet fra mobilsiden Mobilen.no.

Les også:
Z770i - fattigmannsproffen
Brett ut og bøy helt tilbake