[Mobilen.no] : HTC Wildfire er skreddersydd for den som ønsker en rimelig mobiltelefon med alle de muligheter Android kan by på. Det betyr surfing på Internett, nedlasting av applikasjoner og fortløpende oversikt over venners aktiviteter på sosiale nettsteder.

Her er Google maps og innbygget GPS, direkte opplasting av film og bilder, en svært god e-postleser og mulighet for å gjøre alt det du kan med langt dyrere Android-modeller.

Når telefonen er rimelig betyr det selvsagt også at du må avstå fra noe. I dette tilfellet må du leve med lavere skjermopløsning og at ting kan ta noe lenger tid enn det gjør på modeller med kraftigere prosessor.

Vi synes telefonen er pen, funksjonell og brukervennlig. Batteriet varer lenger enn på mange andre smartmobiler.

Begrensningene den relativt beskjedne prosessoren og den lavoppløste skjermen gir, mener vi er lite å ofre for alt du sparer på å velge denne modellen fremfor toppmodeller som koster det dobbelte.

HTC Wildfire bør være er midt i blinken for studenter og andre som er nødt til å snu på hver krone. Den passer selvsagt også bra for den som av andre grunner ønsker å betale minst mulig for mest mulig.

Terningkast: 5

Les hele testen av HTC Wildfire på Mobilen.no

Er du ute etter en rimelig Android-mobil bør du også sjekke disse:

Sony Ericsson Xperia X 10 Mini. Denne telefonen er rimeligere, men har også mindre skjerm.
Huawei U8230. Denne har bedre skjerm og koster omtrent det samme som Wildfire. Men den er ikke like lekker og mangler brukergrensesnittet Sense.

Her kan du sjekke prisen på HTC Wildfire