Gå til sidens hovedinnhold

NetCom spanderer kinobilletten din

Og du kan få tilbudet selv om du har en annen mobiloperatør.

[Mobilen.no]: På forsommeren lanserte Chess noe de kalte for ChessTirsdag. Det går ut på at du som Chess-kunde får to kinobilletter til prisen av én på tirsdager.

Nå har søsterselskapet NetCom besluttet å tilby det samme til sine kunder - også på tirsdager. En gladnyhet for NetComs kunder er at de kan gå på kino i Oslo, i motsetning til Chess-kunder. Chess er imidlertid sterkere representert i øvrige norske byer og tettsteder.

Har du en annen operatør?
Hvis du ikke har Chess eller NetCom som mobiloperatør, men likevel ønsker å bruke dette tilbudet flittig i tiden som kommer, holder det å kjøpe et kontantkort fra en av operatørene.

NetCom Kontant startpakke koster 99 kroner og inkluderer 50 ringeminutter og 50 SMS.

Med Chess KingKontant er det ingen startpakke, så her fyller du på det beløpet du selv måtte ønske

Med dagens priser på kinobilletten skal det ikke mange turer til det store lerrettet på tirsdager før du har tjent inn det du har betalt for kontantkortet.

Slik får du rabattkode:
Er du NetCom-kunde og skal på kino i kveld, kan du sende følgende SMS for å få rabattkode: 2for1 til 1989. Billettene hentes i NetCom-automaten på din lokale kino.

Kino-konseptet som Chess og NetCom nå tilbyr sine kunder stammer opprinnelig fra Storbritannia, der mobiloperatøren Orange har gjort onsdag til den best besøkte kinodagen med sitt "Orange Wednesday"-tilbud.

Kinoer i Oslo som er med på NetCom Tirsdag: Colloseum, Felix, Eldorado, Gimle, Klingenberg, Ringen, Saga, Symra og Vika.

Øvrige kinoer som er med: Askim kino, Asker kino, Halden Aladdin, Horten kino, Hønefoss kino, Kristiansund kino, Sarpsborg kino, Tønsberg Kilden og Verdal kino.

Fant du ikke din kino på listen?
Sjekk om Chess spanderer kinobilletten din

Kommentarer til denne saken