(SIDE2): Modell ønsker å normalisere amming.

Mor og sønn

Det har de siste årene vært flere diskusjoner rundt det å amme. Tidligere ble bilder av ammede mødre på Facebook slettet, men i fjor endret nettstedet sine retningslinjer.

Vi har også hørt flere historier om nybakte mødre som har fått beskjed om å dekke seg til da de har ammet på kaféer, i parken og lignende steder.

LES OGSÅ: - Puppene er jo til for å amme med

Nå er det australske ELLE som vekker oppsikt med sin fremside av juniutgaven.

Modellen Nicole Trunfio er modellen på coveret og hun tok med seg sin nyfødte sønn på fotoshoot. Det resulterte i et fantastisk bilde der Nicole ammer sin fire måneder gamle baby, skriver Daily Mail.

- Jeg er så stolt

På Instagram skriver Nicole følgende:
- Det er ikke noe som er så kraftfull og vakkert som å være mor. Det siste jeg vil er å være kontroversiell, så vær så snill å tolk dette som det er, la oss «#normalizebreastfeeding det er ikke noe som er verre for en mor å enn å bli dømt for å gi sitt barn mat i offentlighet. #weareonlyhuman Jeg er så stolt over dette coveret og hva det står for.

Redaktøren for australske ELLE, Justine Cullen, forklarer at bildet er et resultat av en naturlig setting.

- Dette er ikke falskt. Zion trengte mat og Nicole gjør det hun må. Da vi så hvor vakre de var flyttet vi de opp på settet og dette er en helt naturlig situasjon som har resultert i et sterkt og kraftig bilde, sier Cullen.

Hylles i sosiale medier

ELLEs junifremside har allerede fått mange positive tilbakemeldinger.

- Dette er så kult! skriver en på Instagram.

- Ja ja ja! Dette er så vakkert å se. Jeg er selv en nybakt mamma som ammer og jeg synes det er litt skummelt å ta ut puppene for å gjøre det som må gjøres. Men det er så kult og dette bør ikke være annerledes enn å brette opp armene. Gratulerer med din nydelige sønn og for at du er en fantastisk rollemodell, sier en annen.

- Jeg elsker dette! skriver andre.