Hun er kanskje mest kjent for å vise fram det moteverden har å by på, men ifølge Forbes Magazin er Gisele Bündchen også en av verdens mektigste kvinner.

Den brasilianske skjønnheten har nemlig havnet på den meget eksklusive listen over de 100 mest mektigste kvinnene i hele verden, og det som eneste modell, skriver Huffington Post.

Hvert år setter finansbladet opp listen, og i år har de funnet plass til supermodellen på 95. plass. Andre kvinner på listen er artist Beyoncé Knowles, presidentfrue Michelle Obama og den tyske forbundskansleren, Angela Merkel.

2219

Bündchen har fått plassen basert på sitt humanitære arbeid, innflytelse i moteverden og ikke minst, lommeboken. Supermodellen har nemlig i en årrekke vært blant verdens mest populære modeller, og har lenge toppet listen over å kunne ta mest i betaling for å spasere på catwalken. Brasilianeren skal være god for rundt 250 millioner dollar, cirka 1,4 milliarder norske kroner.

For å gratulere Giselle med den flotte 95. plassen, tenkte vi i Side3 at det kunne være hyggelig med en liten bildekarusell av supermodellen.

5528