(SIDE2): Du tror kanskje ikke at du har sett dem før, men ganske sikkert skuer noen av disse ti parene med perfekte øyne på deg fra forsiden av magasiner på Narvesen og fra butikkvinduer, for det er disse modellene som gjør det best av alle akkurat nå.

Her nevnes en håndfull vår/sommer 2009-visninger jentene gikk denne sesongen. Sjekk Style.com for full oversikt og flere bilder.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

1. Aminata Niaria
Aminata er født i Senegal men vokste opp i Paris, og ble oppdaget på gaten i 2006, av designeren Alber Elbaz. Denne sesongen gikk hun visninger for Lanvin, Ralph Lauren og Dries van Noten.

2. Anya Kazakova
Den russiske skjønnheten åpnet Calvin Klein-visningen, og tok ifølge Style.com engelsktimer mellom slagene under moteukene. Hun gikk også visninger for Prada, Balenciaga og Luis Vuitton.

3. Katrin Thormann
Rett før showsesongen prydet den tyske modellen coveret på Dazed & Confused, noe som førte til at hun gjorde flere gode visninger, blant annet for Proenza Schouler og Marni.

4. Lakshimi Menon
Den indiske skjønnheten jobbet som veterinær i hjemlandet, men nå er hun å se i Givenchy-kampanje. Hun gikk visninger for Carolina Herrera og Vera Wang.

5. Liu Wen
Liu har supermodellstatus i moderlandet Kina, men entret den internasjonale catwalken med debuten for Narcisco Rodriguez og Preen.

6. Myf Shepherd
Australske Myf (eller Myfanwy, som hun egentlig heter) gjorde det bra i London, og i Paris gikk hun visninger for Nina Ricci, Balenciaga og Chanel.

7. Sara Blomqvist
Den eneste skandinaven på listen gjorde blant annet visninger for Prada, Christopher Kane, Givenchy og Luis Vuitton.

8. Sessilee Lopez
Etter en fantastisk debut på visningene til Marc Jacobs og Fendi, har den amerikanske skjønnheten gjort moteserier for italienske Vogue og magasinet W, samt kampanjer for Gap og Calvin Klein.

10. Yulia Kharalapanova
Den vakre russeren studerer internasjonal jus, men kan også glede seg over en svimlende karriere som internasjonal modell. Yulia avsluttet visningen til Miu Miu på 19-årsdagen sin, en bursdagsgave de fleste andre bare kan drømme om.

Les saken og se flere bilder her!

1078