Gå til sidens hovedinnhold

Modelljaktens neste skritt

Finalen nærmer seg med stormskritt. Allerede i neste uke vil 100 utvalgte kandidater få sjansen til å kanskje bli Norges neste supermodell.

At Norge er et vakkert land på flere måter enn en er blitt veldig klart for juryen i ”Modelljakten". Nivået blant de over 4000 påmeldte er meget høyt og utvelgelsen er i full gang. Men det er ennå ikke for sent om du har en drøm om å gå på catwalken. På fredag 7. november går fristen ut og da vil 100 utvalgte få sjansen til å presentere seg for et av Norges beste modellbyråer, Heartbreak.

På første audition blir kandidatene fotografert av modelljegerne samt et kjapt intervju vil bli foretatt. Deretter vil 12 kandidater bli plukket ut. Disse går til en ny audition og fotografering. Det hele blir rundet av med en stor finalefest hvor to vinnere blir kåret. Disse to auditionene skjer i løpet av en eller to dager, i forbindelse med finalen og festen.

Vinnerne blir tilbydd management hos Heartbreak, som er kjent for modeller som blant andre Mari Midstigen og Sunniva Stordal. De nye modellspirene blir også sendt på et ukes opphold i London. Der vil man få sjansen til å sjekke ut hvordan de profesjonelle modellene jobber. Det blir fotoopptak, go-and-sees og castings. Kanskje har akkurat DU det som de europeiske motehusene higer etter. Meld deg på ”Modelljakten” og vinn sjansen til å bli Norges fremste supermodell.

Her finner du modelljakten

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte